Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO. Crucea Roşie Dâmboviţa a dat o mână de ajutor  unei familii din Cojasca, rămasă pe drumuri după ce casa i-a ars

Autor:

Data: 3 noiembrie 2017, 18:12

  •  
  •  
  •  

O familie din satul Iazuri, comuna dâmboviţeană Cojasca a rămas fără casă după ce un incendiu le-a mistuit locuinţa. Nefericitul eveniment a avut loc în noaptea de 3 noiembrie 2017. Imediat, Crucea Roşie Dâmboviţa a venit în sprijinul familiei aflată în mare necaz. Vineri după-amiază, voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa însoţiţi de inspectorul Raul Pavelescu şi secretarul Eugen Florea au mers la familia Bamboi cu paturi, pături și alte articole:
Urmare a sesizării președintelui subfilialei de Cruce Roșie Cojasca și a reprezentanților autorității publice locale, reprezentanți ai Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, voluntari, membri ai detașamentului de intervenție în caz de dezastre s-au deplasat in data de 3.11.2017, în satul Iazu, comuna Cojasca unde au acordat un sprijin de urgență unei o familii alcătuită din şase persoane, grav afectată de un incendiu petrecut în noaptea de 3.11.2017, ora 3:30 (familia Bamboi Gheorghe încadrat în gradul de handicap grav, cu amputație de membru inferior).
Au fost transportate de urgență paturi, pături și articole îmbrăcăminte/ încălțăminte.”, se arată în comunicatul de la Crucea Roşie Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.