Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Răzvad oferă facilităţi fiscale  celor  rămaşi în urmă cu achitarea taxelor şi  impozitelor

Autor:

Data: 2 noiembrie 2017, 18:30

  •  
  •  
  •  

Veşti bune pentru răzvădeni. Primăria Răzvad vine  şi anul acesta cu facilităţi fiscale în sprijinul cetăţenilor comunei Răzvad. Începând cu data de 01.11.2017, a fost aprobată scutirea integrală a majorărilor de întârziere datorate de contribuabilii persoane fizice pentru neachitarea la termenele de plată a impozitelor și taxelor locale.

Răzvădenii pot beneficia de această facilitate începând cu data de 1 noiembrie 2017 şi până pe data de 27.12.2017. Pentru a beneficia de această facilitate fiscală, contribuabilii persoane fizice din comuna Răzvad trebuie:

  1. să depună o cerere de scutire la sediul Primăriei Răzvad până la data de 27 decembrie 2016 inclusiv (pentru ușurință cererea este un formular tipizat care va fi pus la dispoziția celor intersați)
  2. copie după CI
  3. decizia de impunere cu toate obligaţiile fiscale principale şi accesoriile acestora calculate până la data cererii
  4. dovada achitării integrale a datoriilor principale-chitanţă sau O.P.

 Iluminatul public cu LED-uri  în satul Valea Voievozilor, o nouă investiţie

Deoarece ne îndrepăm tot mai mult către o gândire cât mai ecologică, iar iluminatul exterior este unul dintre marii consumatori de energie electrică, administraţia locală  de la Răzvad susţinută de Consiliul Local, a considerat că un proiect de reabilitare a retelei de iluminat public în satul Valea Voievozilor, este o soluţie optimă pentru comuna pe care o administrează, unde fiecare bănut este chibzuit. Astfel până la sfârşitul acestui an, potrivit edilului Emanuel Spătaru,se va implementa un proiect ce vizează modernizarea iluminatului  public cu LED-uri   în satul Valea Voievozilor, investiţie din bugetul local.

21 de milioane de lei prin PNDL 2, ajung în comuna Răzvad pentru reţea de apă, reţea de canalizare şi reabilitare Şcolii Valea Voievozilor

Trei proiecte majore pentru comuna dâmboviţeană Răzvad, se vor realiza prin PNDL2. . Administraţia locală din Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, a reuşit  să obţină pe PNDL 2 finanţare  pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii Valea Voievozilor din comuna Răzvad. Este vorba  de 1.887.795.81. Contractul a fost semnat se urmeayă procedurile legale.

O investiţie majoră cu finanţare  prin PNDL 2 se va realiza şi în satul Gorgota din comuna Răzvad. Este vorba  despre  realizarea sistemului de alimentare cu apă  în satul Gorgota, un proiect în valoare de 5.523.527.8 lei.Un  alt proiect, mult aşteptat de locuitorii comunei Răzvad este cel  privind extinderea sistemului de canalizare  în satele Valea Voievozilor şi Răzvad. Primăria Răzvad a primit  finanţare în valoare de 13.912.985.67 de lei  pentru acest proiect prin PNDL 2.  Vineri, sau cel târziu la începutul   săptămânii viitoare se vor semna şi contractile pentru aceste două proiecte cu finanţare pe PNDL2

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.