Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Realitate cruntă: Primăriile Braniștea,Iedera, Glodeni și Perșinari nu au depus nicio documentație pe PNDL 2

Autor:

Data: 1 noiembrie 2017, 14:35

  •  
  •  
  •  

Mare noroc pe capul primiilor  care nu au reușit să depună până la data de 31 octombrie 2017 ,documentațiile pentru proiectele cu finanțare pe PNDL 2.  Ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, a anunţat la sfârșitul săptămânii trecute că a fost prelungit cu încă o lună termenul pentru depunerea documentaţiei aferente contractelor de finanţare a investiţiilor prin PNDL 2, noul termen limită fiind  29 noiembrie 2017. 

La nivelul județului Dâmbovița, până la data de 31 octombrie 2017, au fost depuse documentațiile pentru 228 de obiective de investiții din totalul de 246. CJ Dâmbovița a depus toate  documentațiile pentru cele 21 de  proiecte pe PNDL 2.

Potrivit președintelui CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, CJ Dâmbovița are 12 contracte semnate  din cele 21. La foarte multe dintre ele  există procedurile de achiziție  derulate, desemnați constructorii,  se lucrează pe cinci contracte din cele 12, există și decontări făcute  în valoare de 7.000.000 lei. Ceea ce este trist, până la data de 31 octombrie 2017, primăriile Braniștea,Iedera, Glodeni și Perșinari nu au depus nicio documentație. Mai au o șansă  dacă nu vor pierde investițiile.

La data de 31 octombrie 2017,CJ Dâmbovița a depus toate documentațiile pentru proiectele pe PNDL 2. Sunt aproximativ 20 de documentați care nu au fost depuse. Dacă nu exista această prelungire a termenului de depunere a documentațiilor  până la data de 29 noiembrie 2017, riscam pierderea finanțărilor. Din păcate și o spun cu tristețe sunt unități administrativ teritoriale  de la care aveam pretenții  și am pretenții.Este vorba de Braniștea care din trei documentații nu a depus niciuna, Glodeni nu a depus niciun fel de documentație, Iedera și Persinari.  Din cele 246 de  investiții aprobate  au fost depuse documentații pentru  228 de investiții.Există un număr de 62 de contracte semnate. CJ Dâmbovița are 12 contracte semnate  din cele 21. La foarte multe dintre ele avem procedurile de achiziție  derulate, avem desemnați constructorii, lucrăm pe cinci contracte din cele 12, avem decontări făcute  în valoare de 7.000.000 lei „, a declarat președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea

 La acest moment există un număr  de 62 de contracte semnate pe PNDL2, la nivelul județului Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.