Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Constantin Ana și directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat au semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Dezvoltarea infrastructurii turistice în stațiunea balneoclimatică orașul Pucioasa”

Autor:

Data: 1 noiembrie 2017, 14:54

  •  
  •  
  •  

Miercuri, 1 Noiembrie 2017, la sediul Primăriei Pucioasa, s-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Dezvoltarea infrastructurii turistice în stațiunea balneoclimatică orașul Pucioasa” – POR 2014-2020, Axa prioritară 7, Prioritatea de investiții 7.1. Valoarea proiectului este de 21.429.171,23 lei cu TVA.
Prin acest proiect se va realiza:
– reabilitarea a nouă străzi: DC 136a, str. Carierei, str. Avram Iancu, Aleea Ardealului, Bdul Gării, str. Libertății, str. 1 Decembrie 1918, str. Stadionului, str. Dacia;
– crearea a două grădini (spații verzi, cu locuri de joacă, sport și fitness), una cu o suprafaţă de 2.579,00 mp și alta cu o suprafaţă de 4.527,96 mp;
– achiziționarea unui autovehicul rutier tip „trenuleţ”, cu o capacitate de transport de minim 40 locuri, destinat plimbărilor de agrement prin oraș.

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana s-a arătat foarte emoționat dar totodată încrezător că în Pucioasa lucrurile încep să se miște.
Prezent la Pucioasa a fos și Liviu Mușat, directorul ADR Sud Muntenia care a ținut să puncteze faptul că acest proiect este cel mai mare din regiunea Sud Muntenia cu finanțare pe Axa prioritară 7, Prioritatea de investiții 7.1.
Prezenți la eveniment au mai fost consilierii locali ai orașului Pucioasa, conducerea CJ Dâmbovița și parlamentari PSD Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.