Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Liceul Teoretic Ştefan Vodă din Raionul Ştefan Vodă, Republica Moldova, a fost inaugurat

Autor:

Data: 28 octombrie 2017, 14:05

  •  
  •  
  •  

Între Raionul Ştefan Vodă şi judeţul Dâmboviţa există un acord de înfrăţire, semnat în urmă cu 5 ani. Anul trecut autorităţile judeţului Dâmboviţa au decis că este necesar să treacă la un nivel nou şi să semneze şi un acord prin care să se implice, în mod concret, în rezolvarea unor probleme din sistemul educaţional din Republica Moldova- Raionul Ştefan Vodă.
S-a semnat un acord de finanţare a proiectului „Reparaţie capitală şi dotare tehnică a Liceului Teoretic Ştefan Vodă” din oraşul Ştefan Vodă, Republica Moldova.

Și iată că astăzi, autoritățile din Stefan Vodă și cele din județul Dâmbovița au inagurat Liceul Teoretic Ştefan Vodă din oraşul Ştefan Vodă, Raionul Ştefan Vodă, Republica Moldova, unitate școlară reabilitată și modernizată cu finanțare asigurată în cadrul unui parteneriat Consiliul Raional Ştefan Vodă -Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
În prezența președintelui Consiliului Raional Ștefan Vodă, Nicolae Mozolea, delegația Consiliului Județean Dâmbovița, condusă de președintele CJ, Alexandru Oprea, a participat la inaugurarea obiectivului de investiții „Reparație capitală și dotare tehnică a Liceului Teoretic Ştefan Vodă” din oraşul Ştefan Vodă, Republica Moldova, urmare a acordului-cadru de finanțare a proiectului, aprobat prin HCJ nr. 158/19.05.2016. Prezent la Ștefan Vodă a fost și senatorul Adrian Țuțuianu.
Valoarea proiectului este de 1.394.534,41 lei, din care contribuția Consiliului Județean Dâmbovița a fost de 714.838,34 lei, iar contribuția Raionului Ștefan Vodă – 679.696,07 lei.

Elevii au primit daruri din partea oficialilor din județ.
În cadrul vizitei delegației Consiliului Județean Dâmbovița în Raionul Ialoveni şi în Raionul Ştefan Vodă (Republica Moldova) au avut loc discuții pe marginea programelor comune în domeniile: cultural, sportiv, de tineret şi educaţional şi a altor acţiuni menite să contribuie la dezvoltarea relaţiilor de prietenie dintre județul Dâmbovița din România și Raioanele Ialoveni şi Ştefan Vodă din Republica Moldova.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.