Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

CJ Dâmboviţa dă veşti bune despre noul stadion şi alte două proiecte prin PNDL2 care au fost semnate

Autor:

Data: 25 octombrie 2017, 14:10

  •  
  •  
  •  
Consiliul Județean Dâmbovița aduce în atenție următoarele aspecte cu privire atât la
stadiul de implementare a obiectivului de investiții „Stadion – Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”, cât și în ceea ce privește derularea Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
Astăzi, 25 octombrie 2017, investiția „Stadion – Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița” fost analizată în ședința Consiliului Tehnico – Economic (CTE) din cadrul
Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, trecând de faza studiului de prefezabilitate.
Investiția urmează a fi analizată împreună cu Ministerul Finanțelor Publice, iar ulterior CNI SA va promova realizarea documentației economice în faza următoare, respectiv studiu de fezabilitate.
Valoarea estimată a obiectivului de investiții este de 133.693.874 lei (29,3 milioane
Euro). El are o capacitate de 15.000 locuri și este dotat cu stadion pentru fotbal, pistă de atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby.
Urmare a sumelor alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene pentru obiectivele de investiții cuprinse în cea de-a II-a etapă a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), Consiliul Județean
Dâmbovița a fost preocupat de implementarea cu succes a proiectelor finanțate la nivelul județului Dâmbovița. În acest sens, astăzi, 25 octombrie 2017, s-au semnat alte două contracte din cele 21 de contracte de finanțare aprobate pentru Consiliul Județean Dâmbovița. Este vorba despre obiectivul de investiții „Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară DJ 659 Șelaru – Limită județ Argeș”, în valoare de 4.887.143 lei și obiectivul de investiții „Modernizare DJ 722 Sălcioara – Moara Nouă – Săvești”, în valoare de 6.671.874 lei.
Astfel, până în prezent, au fost semnate 11 contracte de finanțare, iar alte cinci sunt
în analiză la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. În această săptămână se vor depune, pentru încă 5 proiecte, documentațiile tehnico-economice.
Prin eforturile făcute pentru implementarea cu succes a acestor proiecte, Consiliul Județean Dâmbovița își îndeplinește obiectivele asumate, astfel încât județul Dâmbovița să înregistreze o dezvoltare socio-economică importantă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.