Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ședința extraordinară a CJ Dâmbovița din data de 24.10.2017

Autor:

Data: 24 octombrie 2017, 16:08

  •  
  •  
  •  
  •  

În conformitate cu art. 94 (2) şi (3) din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, modificată şi completată, se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa în şedinţă extraordinară în data de 24.10.2017, ora 14:00, care se va desfăşura în „Sala Unirii” a sediului administrativ, având următoarea ordine de zi:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziționarea de active fixe (Rulou automatizat tip cortină pentru uși acces) necesare Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” în anul 2017.
Prezintă: Cîrstina Ovidiu – manager
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea înfrățirii județului Dâmbovița din România cu Raionul Căușeni din Republica Moldova.
Prezintă: Ivanov Oana – șef birou
3. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Dâmbovița nr. 285/13.10.2017 privind componența delegației Consiliului Județean Dâmbovița, care
se va deplasa în Republica Moldova, Raioanele Ialoveni și Ștefan Vodă, în perioada 26 – 29 octombrie 2017.
Prezintă: Ivanov Oana – șef birou
4. Proiect de hotărâre privind eliberarea unei Licențe de traseu prin curse regulate pentru transport persoane pe trasee ce fac parte din Programul de transport județean 2014 – 2019.
Prezintă: Cîrstoiu Jean – director general adjunct
5. Proiect de hotărâre privind eliberarea unor Licențe de traseu pentru transport persoane prin curse regulate speciale pe trasee de pe raza teritorială a județului Dâmbovița.
Prezintă: Cîrstoiu Jean – director general adjunct
6. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Notei de Fundamentare la obiective de infrastructură în vederea includerii acestora pe lista de investiţii în anul 2017.
Prezintă: Dinu Vasile – director general
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Raportului justificativ final al cheltuielilor aferente programului ,,Tabără pentru elevii din Raionul Ialoveni, Republica Moldova – 2017” şi de realizare a activităților cuprinse în Acordul-cadru de finanțare.
Prezintă: Stoica Dorina – director executiv
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea plății cotizației pentru anii 2016-2017 către Asociația Peșterilor Turistice din România „RosCaves”.
Prezintă: Stoica Dorina – director executiv
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici estimați și devizul general pentru obiectivul de investiții „Proiectare și construcție clădire pentru obiectivul Stație de producere a oxigenului medicinal” – Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.
Prezintă: Dumitrescu Claudiu – manager
10. Proiect de hotărâre pentru actualizarea Notei de Fundamentare aferentă obiectivului de investiții „Stație de producere a oxigenului medicinal” – Spitalul Județean de
Urgență Târgoviște.
Prezintă: Dumitrescu Claudiu – manager
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului propriu al județului la 30.09.2017.
Prezintă: Marin Silviana Ecaterina – director executiv
12. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului pe anul 2017.
Prezintă: Marin Silviana Ecaterina – director executiv
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării serviciilor de consultanță și asistență tehnică pentru pregătirea Aplicației de Finanțare și a documentațiilor de atribuire -proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor din județul Dâmbovița, în perioada 2018-2023, precum și aprobarea Caietului de sarcini și a Strategiei de contractare pentru contractul de Achiziție publică de servicii.
Prezintă: Antonescu Marin – administrator
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea ,,Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului de salubrizare în județul Dâmbovița”.
Prezintă: Antonescu Marin – administrator
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea ,,Normelor privind obligațiile și responsabilitățile care revin persoanelor fizice și juridice pentru menținerea unui mediu de viață sănătos”.
Prezintă: Antonescu Marin – administrator
16. Diverse.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.