Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Pucioasa a depus opt proiecte  pe POR 2014-2020, în valoare de 113.000.000 lei

Autor:

Data: 23 octombrie 2017, 13:40

  •  
  •  
  •  
  •  

Eforturile administrației  locale de la Pucioasa  în ceea ce privește întocmirea și depunerea  de proiecte cu finanțare europeană dă și rezultate.  Până în prezent au fost depuse  opt proiecte cu finanțare europeană ce au o valoare de 113 milioane de lei. Ultimele două proiecte au fost depuse, vineri,20 octombrie în cadrul POR 2014-2020, pe Axa7, în valoare de   42 de milioane lei:

După 4 octombrie 2017, data la care am depus proiectul privind Spitalul Pucioasa, până astăzi, am reușit să mai depunem  încă patrui proiecte  europe  cu finanțare europeană. Este vorba despre două proiecte pe Axa 5 și avem toate șansele să obținem  finanțarea necesară… Pe data de 20 octombrie 2017,  au fost depuse alte două proiecte  pe Axa7 , proiecte ce însumează 42 de milioane lei.”, a declarat primarul orașului Pucioasa Constantin Ana.

 Zilele aceste, Primăria Pucioasa va semna un contractul de finanțare europenă  de 21. 429.000 de lei

Veștile bune se țin lanț privind investițiile din orașul Pucioasa. Cel mai probabil, miercuri , administrația de la Pucioasa va semna la Ministerul Dezvoltării, contractul de finanțare pentru  proiectul „Dezvoltarea infrastructurii turistice în Stațiunea Balneoclimatică Orașul Pucioasa ” care a  fost evaluat de către ADR Sud Muntenia și a primit 91,4 puncte. Proiectul  a fost depus  pe AXA 7 în cadrul POR 2014-2020 și are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea cartierului Pucioasa Sat, a străzilor Carierei, Stadionului, Dacia, Libertăţii, 1 decembrie 1918, Bulevardul Gării, Avram Iancu şi Aleea Ardealului, precum și crearea a două parcuri, în zona Stadionului şi la Gară și achiziționarea  unui trenuleț  ce va fi folosit ca mijloc de transport în orașul Pucioasa. Valoarea proiectului este de 21. 429.000 de lei.

Vineri, am fost sunat de la Ministerul Dezvoltării și am fost anunțat  că primul meu proiecte cu finanțare  europeană de 21. 429.000 de lei, tot pe Axa 7 prin care reabilităm nouă străzi, realizez două grădini, achizitionăm un trenuleț de transport , va fi semnat în cursul axcestei săptămâni, miercuri sau joi.  Am cel mai mare punctaj din țară 91,4 puncte. Asta înseamnă că noi nu ne jucăm cu vorbe. Cele opt proiecte pe care le-am depus deja însumează 113 milioane de lei”, a mai spus primarul Constantin Ana.

În cel mai scurt timp , la Pucioasa se vor porni la maximum motoarele privind implementarea investițiilor necesare dezvoltării Stațiunii Balneoclimatice Pucioasa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.