Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. ,,Un copac pentru sănătatea ta” în orașul Fieni

Autor:

Data: 20 octombrie 2017, 14:40

  •  
  •  
  •  

Administrația publică locală pune umărul la transformarea Fieniului într-un oraș mai verde.

Peste 30 de persoane au participat, vineri, la acţiunea “Un copac pentru sănătatea ta”, o acțiune  de plantare a aproximativ 300 de copăcei în orașul Fieni. Înarmați cu casmale și lopeți, voluntarii au pornit prin orașul Fieni și au plantat copăcei.

Autoritățile locale din Fieni  împreună cu Fabrica de var au decis să  demareze această acțiune, a treia la  număr în cadrul căreia s-au plantat 300 de copaci: salcâm, tuia, arțar, în mai multe zone ale orașului.

Această acțiune am intitulat-o “Un copac pentru sănătatea ta”. Suntem la al treilea eveniment de acest gen în orașul Fieni.  De data aceasta s-au implicat și cei de la Fabrica de var -Carmeuse Holding S.R.L. încercăm cât de cât să transformăm orașul Fieni într-uh oraș sănătos, ținând cont de faptul că  este un oraș cu o anumită stare de poluare. Sunt plantați în jur de 300 de copaci: salcâm, tuia, arțar. Locuitorilor orașului Fieni le transmit să aibă grijă de copaci și să participle alături de noi la astfel de acțiuni.”, a afirmat Iulian Tătulescu, primarul orașului Fieni.

  La această acțiune a fost prezent și deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan care a plantat un copăcel chiar în curtea Centrului de Informare Turistică Fieni. Alături i-au fost primarul Iulian Tătulescu, viceprimarul Gheorghe Secăreanu și consilierul județean, Luciana Cristea. Deputatul Corneliu Ștefan nu a omis să spună că astfel de acțiuni vor avea loc și în alte commune dâmbovițene.

Este o acțiune lăudabilă  pentru orașul Fieni. Și anul trecut a avut loc o astfel de acțiune . Sunt acțiuni bine venite pentru locuitorii orașului Fieni. Împreună cu administrația locală astfel de acțiuni trebuie să le permanentizăm. Sunt foarte multe primării care au acțiuni de acest gen . În luna noiembrie avem o acține de acest fel și în comuna Șotânga.  La Fieni, există un partener foarte serios care s-a implicat în această acțiune inițiată de primărie“, a afirmat deputatul Corneliu Ștefan.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.