Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. UNPR Dâmboviţa se consolidează  în ciuda tuturor piedicilor

Autor:

Data: 19 octombrie 2017, 23:27

  •  
  •  
  •  

Joi  seară, a avut loc Biroul Politic Judeţean al UNPR Dâmboviţa. Lucrările au fost conduse de preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea. În cadrul şedinţei s-a discutat despre situaţia în care se află procesul  dintre UNPR şi AEP.Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea este încrezător că instanţa va da câştig de cauză UNPR iar aleşii locali UNPR îşi vor recupera banii cheltuiţi în campania electorală din iunie 2016.

Pe 6 iunie Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea UNPR, astfel încât toţi cei care au contribuit cu sume la campania electorală din iunie 2016, să-şi poată recupera banii.În sensul acesta, pe data de 11 august,AEP a reformulat apel , este un termen pe 26 octombrie şi vă spun că nu avem niciun dubiu că toţi consilierii noştri îşi vor recupera banii”, a afirmat preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea

Un alt subiect dezbătut, a fost cel legat stadiul procesului unde se judecă cauza dintre cele două formțiuni politice UNPR şi PMP.Foarte clar şi răspicat, preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea a spus că UNPR  există .

Unul dintre obiectivele prioritare pentru conducerea UNPR Dâmboviţa  în această perioadă  este reorganizarea  în cele 89 de localităţi dâmboviţene.

Mesajul preşedintelui UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea către aleşii locali ai UNPR din localităţile dâmboviţene, a fost foarte clar, şi anume să reprezinte interesele cetăţenilor în consiliile locale, ba mai mult să pună umărul şi să-i sprijine pe primari în demersurile necesare pentru a putea implenta investiţiile prin PNDL 2.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.