Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Bucurie pentru  prichindeii de pe strada Gheorghe Marinescu din Târgoviște

Autor:

Data: 18 octombrie 2017, 11:23

  •  
  •  
  •  

Proiectul  privind realizarea celor 13 locuri de joacă din municipiul Târgoviște  se află pe ultima sută de metri.

 Până la acest moment au fost finalizate și date în folosință opt locuri de joacă ultramoderne  în diferite zone ale municipiului Târgoviște.

Alte cinci locuri de joacă sunt în plin proces de amenajare. În concluzie, cel mai târziu la jumătatea lunii noiembrie, toate cele 13 locuri de joacă pe care administrația târgovișteană  și-a propus să le realizeze vor fi funcționale.

Miercuri,  a fost dat în folosință locul de joacă de pe strada Gheorghe Marinescu din microraionul VI al municipiului Târgoviște.Este vorba despre o suprafață de  600mp ce a fost amenajată la standarde europene.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, consilierul primarului, Cosmin Bozieru și alți directori din cadrul Primăriei Târgoviște au făcut o vizită de lucru la noul loc de joacă de pe strada Gheorghe Marinescu:

Ne aflăm în microraionul VI al municipiului Târgoviște, pe strada Gheorghe Marinescu unde o nouă investiție a administrației târgoviștene este finalizată. Este vorba de un loc de joacă care face parte  din proiectul pe care administrația locală  târgovișteană încă îl implementează  în acest an.  Discutăm aici de peste 600mp  ca și suprafață amenajată, aproximativ 300mp de dale cauciucate, aparatele  moderne. Toate acestea au transformat  o zonă insalubră, o zonă  modern și de mare folos comunității.  Eu cred că le oferim târgoviștenilor din acest cartier încă o modalitate plăcută  de petrecere a timpului liber.  Sunt echipamente moderne de joacă, echipamente de fitness, locul va fi păzit . Se mai lucrează la locul de joacă  strada Transilvaniei, este în faza finală, se mai lucrează la locul de joacă de pe Benone  Georgescu, locul de joacă de pe strada Crăițelor, de pe George Cair și de pe  Radu de la Afumați. Sunt ultimele  locuri de joacă care fac parte  din acest proiect . La momentul acesta toate locurile de joacă sunt abordate.  Toate acestea care sunt în lucru, în maximum 30-45 de zile vor fi finalizate. Cred că prin acest proiect s-a îmbunătățit  foarte foarte mult situația  din punct de vedere a locurilor de joacă  în municipiul Târgoviște.”,  a declarat primarul Cristian Stan.

 Pe ultima sută de metri se află și lucrările la  locul de joacă de pe strada strada Transilvaniei din Târgoviște. Totodată se lucrează  la locurile de joacă de pe străzile Benone  Georgescu, Crăițelor, George Cair și Radu de la Afumați.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.