Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Pe 25 octombrie 2017,va avea loc avizarea interministerială pentru  noul stadion de la Târgovişte

Autor:

Data: 18 octombrie 2017, 15:15

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa   a întocmit şi a depus un proiect  la CNI  privind realizarea unui stadion nou în municipiul Târgovişte.   Au fost urmate toate etapele necesare iar miercuri, 25 octombrie 2017,va avea loc avizarea interministerială pentru  noul stadion de la Târgovişte. Se va întruni comisia tehnico-economică interministerială unde  se va da  ultimul aviz pentru demararea proiectului noului stadion de la Târgovişte. După avizarea interministerială, CNI va iniţia procedurile de achiziţie a realizării studiului de fezabilitate.  Joi, va fi prezent  la București, președintele CJ, Alexandru Oprea.

Astfel  la Târgovişte va fi construit un stadion modern. Nouă arena va avea o capacitate de 12 mii de locuri şi va fi amplasat în zona Gării din Târgovişte.

Terenul şi clădirile fostei unităţi militare de la Gara Târgovişte sunt acum în administrarea CJ Dâmboviţa, care a întocmit un plan urbanistic al zonei în care se regăseşte stadionul, un parc, precum şi alte construcţii.   Actualul stadion din Târgovişte, aflat în centrul municipiului, în apropierea Complexului Muzeal Curtea Domnească, este într-un stadiu avansat de degradare, tribuna a doua este închisă, fiind considerată nesigură pentru spectatori.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.