Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Până la sfârșitul anului 2017, zona Moroeni-Padina- Peștera, primește statutul de staţiune de interes naţional

Autor:

Data: 18 octombrie 2017, 13:55

  •  
  •  
  •  

Demersurile susținute ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi ale Primăriei Moroeni, necesare pentru atestarea zonei Moroeni – Padina-Peştera ca staţiune de interes naţional, s-au concretizat. După mulţi ani în care doar s-a discutat despre atestarea staţiunii de interes naţional Moroeni- Padina- Peştera, acum, CJ Dâmbovița a făcut paşi concreţi şi cel mai probabil, în următoarele două luni se va aproba o hotărâre de Guvern prin care zona Moroeni- Padina- Peştera o să fie atestată ca staţiune de interes naţional.

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea ne-a confirmat faptul că lucrurile sunt clare și că zona Moroeni- Padina- Peştera o să fie atestată ca staţiune de interes naţional în cel mai scurt timp.
La începutul lunii octombrie, în cadrul Ministerului Turismului, s-a întrunit Comisia de evaluare a documentaţiilor depuse pentru avizarea staţiunilor turistice de interes naţional.

După ce a fost analizată și documentația depusă de Consiliul Județean Dâmbovița pentru atestarea staţiunii de interes naţional Moroeni- Padina- Peştera și a primit aviz favorabil dar și după vizita în teren a delegaţiei Ministerului Turismului ce a avut loc la începutul acestei săptămâni,16-18 octombrie 2017, în zona Moroeni-Padina- Peștera, s-a dat aviz favorabil pentru atestarea Staţiunii de Interes Naţional Moroeni- Padina- Peştera.
Următorul pas este redactarea de către Comisia de specialitate a Ministerului Turismului, a unui proces verbal detaliat care va sta la baza promovării unei hotărâri de Guvern prin care zona Moroeni- Padina- Peştera să fie atestată ca staţiune de interes naţional.
Dezvoltarea zonei Moroeni – Peştera – Padina a fost, este şi va rămâne una dintre preocupările de bază ale conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Și deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a susținut eforturile CJ Dâmbovița și ale Primăriei Moroeni în vederea obținerii statutul de staţiune de interes naţional Moroeni- Padina- Peştera.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.