Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Conducerea CJ Dâmbovița, în vizită de lucru la obiectivele de investiții implementate prin PNDL2

Autor:

Data: 18 octombrie 2017, 20:07

  •  
  •  
  •  

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița , Alexandru Oprea, a efectuat astăzi, 18 octombrie 2017, alături de vicepreședintele Alin Manole și directorul general al Direcției Infrastructură Locală, Vasile Dinu, o vizită de lucru pe drumul DJ 710A I. L. Caragiale – Moreni, pentru a analiza stadiul lucrărilor de reabilitare, contractate în cadrul PNDL – etapa a II-a, pentru care ordinul de începere a fost dat în data de 9 septembrie a.c.

Proiectul are o valoare totală de 7.056.684 lei. Lungimea tronsonului mai sus-amintit este de 7,488 km, iar astăzi s-a finalizat execuția celui de-al doilea strat de asfalt, urmând să se realizeze în continuare lucrări de amenajare a acostamentelor, podețe transversale, racordări cu drumurile laterale și montarea de elemente pentru siguranța circulației rutiere și executarea de marcaje longitudinale.

Tot astăzi, conducerea CJD a efectuat o vizită și la obiectivul de investiții Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 711A, sector, Săbiești – Colacu, unde se realizează lucrări de asfaltare, finanțate din bugetul consiliului județean și în cadrul PNDL – etapa a II-a, pe o lungime de 7,812 km. Valoarea investiției este de 7.420.117,05 lei.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, s-a declarat mulțumit de ritmul în care se derulează lucrările pe cele două drumuri județene, recomandând constructorilor să respecte graficul stabilit, pentru ca traficul să se poată desfășura în condiții optime.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.