Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan face apel către primăriile dâmbovițene  care riscă să rămână cu proiectele  PNDL 2 în sertare

Autor:

Data: 16 octombrie 2017, 13:05

  •  
  •  
  •  

Lipsa de interes a unor edili din județul  Dâmbovița poate duce la pierderea finantării pentru sute de investitii. În cazul proiectelor câstigate de primari pe PNDL 2, problema mare este realizarea documentatiilor. Dacă primarii nu se mișcă rapid în următoarele două săptămâni,  o mare parte din proiectele câștigate prin Programul National de Dezoltare Locală (PNDL) 2 riscă să nu fie implementate din cauza lipsei documentațiilor.  Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan   nu a ezitat să tragă un semnal de alarmă  pentru primarii care nu au depus documentațiile  pentru proiectele pe PNDL 2:  “Vreau să trag un semnal de alarmă   tuturor administrațiilor locale din județul Dâmbovița, tuturor primarilor, viceprimarilor  și consiliilor locale privind investițiile prin  PNDL 2. În Dâmbovița au fost depuse  prin PNDL 2, 425 de proiecte,  au fost aprobate 246 de proiecte, s-au depus până în prezent 137 de documentații,  rest de depus 109  și 53 de contracte deja semnate.  Le transmit primarilor să finalizeze cât mai repede  documentațiile privind proiecte pe PNDL 2 și totodată să poată semna cât mai repede contractile de execuție.  Sunt proiecte care dezvoltă efectiv comunitățile dâmbovițene ”, a afirmat deputatul Corneliu Ștefan.

Primarii  dâmbovițeni mai au la dispoziție două săptămâni pentru a depune la Ministerul Dezvoltării documentațiile necesare pentru investițiile care au fost aprobate la finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2. Termenul limită stabilit de Ministerul Dezvoltării este 31 octombrie, dată până la care trebuie depuse proiecte, avize, studii, expertize, autorizații și alte documente impuse pentru semnarea contractelor de finanțare.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.