Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul PSD Dâmbovița, Claudia Gilia este în permanență conectată la problemele pe care cetățenii și administrațiile locale le întâmpină

Autor:

Data: 16 octombrie 2017, 18:58

  •  
  •  
  •  

Deputatul PSD Dâmbovița, Claudia Gilia, are și dânsa ca toți parlamentarii cabinete , dar de cele mai multe ori preferă ca în timpul rămas să mergă în teritoriu, să fie în permanență conectată la problemele pe care cetățenii și administrațiile locale le întâmpină. Ca deputat ales de dâmbovițeni, doamna Claudia Gilia face tot ceea îi stă în putere pentru a demonstra că este un sprijin real pentru oameni.

În cadrul programului de activitate de circumscripție electorală, am avut recent mai multe întâlniri cu aleșii locali, reprezentanți de instituții și locuitori din comunele Bilciurești, Cojasca și Cornești. A fost o continuare a dialogului pe care l-am avut permanent cu aceste comunități, prezentându-le acum activitatea pe care o desfășor, ca parlamentar, în cadrul Comisiei juridice, disciplină și imunități, în cadrul Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și, sigur, în plenul Camerei Deputaților.
Un subiect extrem de important a fost legat de Programul Național de Dezvoltare Locală (etapa a II-a). Am subliniat necesitatea depunerii documentațiilor aferente proiectelor aprobate la finanțare până la sfârșitul acestei luni. Ar fi o pată pe imaginea administrațiilor locale și pe imaginea noastră, ca județ, să ne trezim cu proiecte blocate la finanțare din cauze pe care, de la un punct încolo, nu le mai înțeleg. Am spus-o și eu de atâtea ori, au spus-o și alți reprezentanți ai PSD Dâmbovița: E păcat ca un program cu adresabilitate atât de mare să nu fie fructificat.
Au fost întâlniri extrem de utile, care confirmă, o dată în plus, că acest fel de comunicare directă este de departe, cel mai eficient atunci când vrei să cunoști problemele și să faci ceva pentru rezolvarea lor.”, a declarat deputatul Claudia Gilia
Eficienţa acestor acţiuni este cu siguranţă mai mare decât cea a acordării unor audienţe în birouri fixe, aflate de multe ori la distanţe mari faţă de domiciliile oamenilor care nu au timp sau bani pentru deplasări şi care vorbesc mult mai degajat cu un parlamentar care vine în comunitatea unde trăiesc zi de zi .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.