Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Salvamont Dâmbovița, la ceas aniversar, 35 de ani de activitate

Autor:

Data: 14 octombrie 2017, 20:30

  •  
  •  
  •  

Salvamont Dâmbovița a marcat trei decenii și jumătate de activitate în slujba iubitorilor muntelui, adică 35 de ani ! Atât a împlinit sâmbătă, Serviciul Salvamont Dâmbovița. La această oră, Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Dâmboviţa, se află pe locul doi în țară ca și dotare, lucru posibil cu sprijinul conducerii CJ DâmboviȚa în ultimii cinci ani de zile.
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat alături de vicepreședintele Alin Manole la sărbătoarea montană desfășurată pe Platoul Padina – Bucegi, organizată de Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Dâmboviţa, dedicată împlinirii a 35 de ani de activitate. Au fost prezenți și comandanții de la ISU Dâmbovița și Jandarmeria Dâmbovița, primarul comunei Moroeni, șeful de la Garda de Mediu Dâmbovița, inspectorul școlar general adjunct, Cristina Stroe, reprezentanți ai Crucii Roșii Dâmbovița care este într-o strânsă colaborare cu Salvamont Dâmbovița, salvamontiști din alte județe și voluntari ai Serviciului Salvamont Dâmbovița.

Sărbătoarea celor 35 de ani de existență a debutat la sediul Salvamont Peștera cu mesajele din partea șefului Salvamont Dâmbovița, Doru Deaconescu, președintele CJ, Alexandru Oprea și alți invitați. În cadrul acestui eveniment, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a transmis: „Particip cu bucurie astăzi, aici, în zi de mare sărbătoare creștină – Ziua Sfintei Cuvioase Parascheva – împreună cu dumneavoastră, la aniversarea a 35 de ani de existență a Serviciului Salvamont – Salvaspeo Dâmbovița.Doresc să vă adresez cele mai calde mulțumiri dumneavoastră, salvatorilor montani dâmbovițeni, cei care, cu pasiune și dăruire duse până la sacrificiu, nu vă temeți să vă avântați pe cele mai ascunse cărări ale munților, indiferent de condițiile meteorologice, pentru salvarea de vieți omenești. Prin calitățile dumneavoastră, prin tenacitatea de care dați dovadă pentru salvarea vieților celor aflați în primejdie, sunteți un exemplu viu de competență, curaj și generozitate. La ceas aniversar, vă doresc să vă păstrați spiritul și pasiunea în activitatea dumneavoastră și în nobila misiune pe care o aveți – aceea de a salva vieți omenești și a acorda prim-ajutor celor aflați în dificultate.Astăzi nu este doar o sărbătoare a salvamontiștilor dâmbovițeni, ci și a turiștilor, a celor care văd în dumneavoastră, permanent, siguranța și ajutorul de care au nevoie. Vă felicit pentru spiritul de sacrificiu și curajul cu care acționați în situațiile dificile, pentru modul în care răspundeți la apelurile cele mai disperate și pentru responsabilitatea cu care vegheați la siguranța turiștilor!Cred că încrederea noastră este cel mai bun stimulent în activitatea dumneavoastră! Vă asigur de recunoștința mea pentru implicarea, loialitatea, perseverența și grija față de cei aflați în situații critice!Vă felicit și vă urez mult succes în misiunile viitoare, asigurându-vă de întreaga susținere din partea administrației publice județene în nobila dumneavoastră misiune!
La mulți ani, Salvamont Dâmbovița!”, acesta a fost mesajul președintelui CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea

A avut loc și o festivitate de premiere. Salvamontiștii dâmbovițeni au primit din partea șefului Serviciului Salvamont – Salvaspeo, Doru Deaconescu, trofeele Salvamont (medalii și diplome) pentru activitatea depusă în decursul celor 35 de ani de activitate. Totodată, autoritățile județene și reprezentanții presei au primit diplome și medalii aniversare pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului Serviciului Salvamont.
Evenimentul festiv s-a încheiat cu un program artistic și un foc de tabară, în curtea refugiului Salvamont, locul de unde s-au salvat sute de vieți în ultimii 35 de ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.