Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Pentru al treilea an consecutiv, Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Administrație

Autor:

Data: 13 octombrie 2017, 9:16

  •  
  •  
  •  

Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat joi, 12 octombrie 2017, în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Galei Premiilor de Excelență în Administrație, la categoria cultură, pentru proiectul „Restaurarea și consolidarea Casei Atelier Gabriel Popescu, comuna Vulcana-Pandele, județul Dâmbovița”, din cadrul Programului PA 16/RO12 „Conservarea și revitalizarea patrimoniului cultural și natural”, finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2009 – 2014.

Premiul acordat instituției noastre i-a fost înmânat secretarului județului, Ivan Vasile Ivanoff, în calitate de reprezentant oficial al Consiliului Județean Dâmbovița.

Gala Premiilor de Excelență în Administrație este un eveniment organizat în fiecare an de către Portalul Național de Administrație Publică www.administratie.ro și Agenția „Oameni și Companii” și este o acțiune dedicată în exclusivitate administrației publice centrale și locale din România, specialiștilor, autorităților și profesioniștilor din domeniu.

Ediția din acest an s-a desfășurat în București și a reunit un număr mare de conducători de instituții publice din România – prefecți, președinți și vicepreședinți de consilii județene, administratori publici, reprezentanți ai administrației publice și ai asociațiilor profesionale.

Programul evenimentului din acest an a cuprins și seminarul cu tema „Management Modern în Administrație”, lansat în anul 2006, fiind primul program național de promovare a proiectelor și inițiativelor lăudabile din domeniul administrației publice.

Gala Premiilor de Excelență în Administrație evidențiază cele mai bune rezultate obținute de administrația publică locală din România, ilustrând eforturile care se fac pentru dezvoltarea acestui sistem, inițiativele pozitive ale specialiștilor, precum și proiectele importante pe care reprezentanții administrației locale și centrale le-au susținut.

Alături de secțiunea cultură, în cadrul căreia Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat, au mai fost acordate distincții pentru cele mai performante proiecte, în domeniile: servicii publice, servicii sociale, turism, infrastructură, educație, sănătate, urbanism și tehnologii moderne.

Reamintim faptul că, la ediția din anul 2015, CJD a primit premiul de excelență la secțiunea turism pentru proiectul „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii tehnice pentru creșterea potențialului turistic al Peșterii Ialomiței din Masivul Bucegi, județul Dâmbovița”, iar în anul 2016, instituția noastră a primit premiul de excelență la secțiunea servicii sociale pentru proiectul „Modernizarea și extinderea Complexului de Servicii Sociale Casa Soarelui”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.