JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Vineri, 13 octombrie 2017,  ANL semnează ordinul de începere a lucrărilor  pentru cele 146  de unități locative  de la Sagricom

Autor:

Data: 12 octombrie 2017, 10:58

Este vorba  de execuţia celor opt scări de bloc -146 unităţi locative, rămase nefinalizate în cartierul Sagricom. Trebuie spus că pe zona Sagricom  şi admnistraţia locală  are proiecte privind amenajare alei şi realizare utilităţi.

Am primit o veste foarte bună pentru municipiul Târgoviște. Domnul director de la ANL ne-a anunțat că  mâine va semna ordinal de începere a lucrărilor  pentru finalizarea celor 146  de unități locative  din cartierul TIneretului-Sagricom . Este o veste foarte important pentru Târgoviște, după ani și ani  de zile, o zonă  din Târgoviște care se degrada, iată că  reintă și face obiectul unor  lucrări de reabilitare importante . Vom intra și noi pe zona de refacere a infrastructurii . Pe această cale îi asigur și pe cetățenii din Sagricom că administrația locală este aproape de ei  și toate problemele care sunt acolo vor fi rezolvate punctual  de către noi “, a afirmat primarul Cristian Stan.

Termenul de execuţie privind contractul ANL este de 24 de luni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google