Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Au fost asfaltate străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului şi Dâmboviţei, proiect realizat în asociere CLM Târgoviște și CJ Dâmbovița

Autor:

Data: 12 octombrie 2017, 12:22

  •  
  •  
  •  

 Primăria municipiului Târgoviște pune mare accent pe îmbunătățirea  infrastructurii rutiere  în municipiu.  Unul dintre proiecte importante este cel ce  a vizat  reabilitarea și modernizarea   străzilor  Soarelui, Prisecii, Câmpului şi Dâmboviţei din cartierului Priseaca.

După zeci de ani de așteptări,  astăzi, visul locuitorilor din Priseaca de a merge pe străzile din cartier fără cizme de cauciuc şi fără să respire praf a devenit realitate.  Este  vorba despre proiectul în asociere CLM Târgoviște și  Consiliul Judeţean Dâmboviţa, care  a vizat asfaltarea a 3 kilometri de drumuri, respectiv străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului şi Dâmboviţei.

În momentul de faţă, se mai  lucrează doar la marcajele rutiere   de pe aceste străzi , practic,  proiectul a fost terminat într-un timp record.

 Primarul municipiului Târgoviște,  Cristian Stan și președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea precum și viceprimarul Cătălin Rădulescu, consilierul primarului, Cosmin Bozieru și alți directori din cadrul primăriei au făcut o vizită de lucru în cartierul Priseaca.

Ne aflăm în cartierul Priseaca  din municipiul Târgoviște unde marcăm intrarea în ultima etapă  a proiectului de reabilitare a străzilor . Este vorba despre marcajele rutiere care se vor face în aceste zile. Este un prim proiect de refacere a infrastructurii  în cartierul Priseaca, care este rezultatul unei asocieri între CLM Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. Avem aproximativ 3 km de drum care au fost reabilitați  în cadrul acestui proiect…”, a declarat primarul Cristian Stan

Este un moment fericit  atâta timp cât se finalizază un proiect  derulat în asociere CJ Dâmbovița și CLM Târgoviște . Instituția pe care o reprezint și-a achitat obligațiile  financiare în cadrul acestui proiect . Este un proiect important pentru Primăria Târgoviște  și pentru cetățenii din zona aceasta care  ani de zile au fost lăsați la coada  preocupărilor de a îmbunătăți condițiile de infrastructură “, a declarat pre;edintele CJ, Alexandru Oprea.

Se vor asfalta și  străzile Teilor, Stupilor, Înfrăţirii şi Oilor

Aceasta nu este însă singura investiţie în infrastructură pe care administraţia târgovişteană  a realizat-o în cartierul Priseaca. Potrivit primarului municipiului, Cristian Stan, în primăvară, va demara un al doilea proiect, care va viza asfaltarea altor artere rutiere, iar concomitent cu asfaltarea străzilor se va lucra şi la extinderea reţelelor de apă, canalizare şi gaze naturale.  Al doilea proiect vizează  asfaltarea  diferenţei  din strada Soarelui, Dâmboviţei, Prisecii, de asemenea şi străzile Teilor, Stupilor, Înfrăţirii şi Oilor.

 “Am terminat în proporție de 90% proiectul  ethnic pentru cel de-al doilea  proiect ce vizează 4,2 km de asfalt  în cartierul Priseaca, în valoare de 4,5 milioane de lei .  Mă refer aici la diferența din strada Soarelui, Înfrățirii,  Prisecii, Dâmboviței, Oilor, Stupilor, străzi care în momentul de față sunt nereabilitate cel puținh parțial. Tot pe zona cartierului Priseaca avem proiecte importante de extindere a rețelei de gaze  și de extindere a rețelelor de apă și canalizare”, a mai spus primarul Cristian Stan

 Edilul  Cristian Stan susţine că în maximum doi ani şi jumătate cartierul Priseaca va arăta cu totul altfel, iar locuitorii vor beneficia în sfârşit de condiţii urbane decente.  Toate proiectele care se implementează în cartierul Priseaca au o valoare de 12.000.000 de lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.