Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria Fieni  face apel : Utilizatorii străzilor Dr. Ștefănescu, Teilor și Aleea Teilor,   să respecte semnificația indicatoarelor și marcajelor rutiere!

Autor:

Data: 11 octombrie 2017, 14:59

  •  
  •  
  •  

După cum știm, infrastructura rutieră a orașului Fieni a intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Administrația locală condusă de primarul Iulian tătulescu și viceprimarul Gheorghe Secăreanu, pune mare accent pe  îmbunătățirea infrastructurii rutiere care reprezintă cartea de vizită a orașului Fieni. 

Recent s-au finalizat lucrările de reabilitare și modernizare   pe străzile Dr. Ștefănescu, Teilor și Aleea Teilor. S-au realizat și lucrări de peisagistică.  Autoritățile din Fieni nu au ezitat și au făcut un apel către locuitorii orașului, sfătuindu-i să respecte noile regului de circulație  de pe străzile Dr. Ștefănescu, Teilor și Aleea Teilor pentru a menține  investiția recent realizată în condiții bune, mulți ani de acum încolo.   

Apelul a fost făcut pe pagina oficială de socializare a Primăriei Fieni. Cei care nu vor respecta noile regului de circulație riscă să fie amendați:

Avand in vedere efortul financiar facut pentru modernizarea strazilor Dr. Ștefănescu, Teilor și Aleea Teilor, pastrarea in bune conditiuni a ceea ce s-a realizat , facem apel la utilizatorii acestor cai rutiere sa respecte semnificatia indicatoarelor si marcajelor rutiere, in caz contrar se vor lua masuri de sanctionare a celor care inca nu respecta reguli de circulatie si nu in ultimul rand reguli de bun simt.

Astfel se interzice accesul animalelor si vehiculelor cu tractiune animala in aceasta zona, fiind amenajat drum alternativ care face legatura intre str. Podisorului si str. Firetelor .

Se interzice totodata accesul autovehiculelor cu greutatea mai mare de 3,5 tone, intrucat deterioreaza covorul asfaltic, reteaua de apa si canal, borduri, trotuare, spatii verzi, polueaza fonic si cu noxe.

Pe stradaTeilor, in zona Gradinitei Dumbrava Minunata, s-a dispus a se circula pe un singur sens, strada cu sens unic, tocmai pentru a se evita aglomeratia in aceea zona si faptul ca nu sunt prevazute trotuare pentru pietoni, copii de gradinita. Defluirea se face pe strada din zona Parcului Central si zona blocurilor D, N, ANL.

Pe tronsonul principal, intersectie cu str. Republicii – Liceul Fieni corpul B se interzice oprirea si bineinteles stationarea autovehiculelor, avand in vedere interventia ambulantelor de la Statia de ambulante Fieni si, totodata, pericole la care pot fi expusi copiii care vin in Parcul Central.

Aducem aminte faptul ca zona este monitorizata video in permanenta, iar inregistrarile se stocheaza o anumita perioada de timp.

In urma modului de comportare al fiecarui participant la trafic si masurile dispuse vor fi proportionale cu aceasta.”, acesta este apelul lansat pe pagina oficială de socializare a Primăriei Fieni

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.