Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CLM Târgoviște: Bani pentru CSM Targoviște  și  formalități pentru înființarea GAL “Târgoviștea Egalității de Șanse”

Autor:

Data: 6 octombrie 2017, 18:02

  •  
  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal  Târgoviște  s –a reunit în ședință extraordinară. Pe ordinea  de zi au fost supuse aprobării  trei proiecte de hotărâre. Primul proiect a vizat rectificarea  bugetului și anume consilierii municipali au votat suma necesară Primăriei Târgoviște  pentru  a contribui la patrimoniul  pentru  constituirea   Asociației GAL “Târgoviștea Egalității de Șanse”. Tot în cadrul  acestui  proiect  s-a aprobat și suplimentarea bugetului CSM Târgoviște  cu credite bugetare în valoare de 410.000 lei și  credite de angajament în valoare de 1,9 milioane lei.

 La punctul doi de pe ordinea de zi s-a aprobat  asocierea municipiului Târgoviște cu Societatea Română de Cruce Roșie Dâmbovița , Asociația Romanes și Asociația  Zaedno, în vederea înființării Asociației  GAL “Târgoviștea Egalității de Șanse”.

 Ultimul punct de pe ordinea de zi a vizat  actualizarea și  completarea inventarului  bunurilor ce aparțin  domeniului public al municipiului Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.