JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmboviţa  susţine organizarea Festivalului- Concurs Naţional „Laura Stoica”, ediţia I, Târgovişte

Autor:

Data: 4 octombrie 2017, 12:58

Sala Vlad Țepeș a Consiliului Județean Dâmbovița a fost gazda conferinței de presă organizată de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, prilejuită de Festivalul – Concurs Naţional „Laura Stoica”, ediţia I, Târgovişte, ce va avea loc în perioada 7-8 octombrie 2017.

La eveniment au participat Alexandru Oprea – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Ionuț Lăscaie – managerul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița și Alexandru Stoica – fratele îndrăgitei artiste Laura Stoica.

În deschiderea conferinței, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a evidențiat importanța organizării acestui festival, având în vedere cariera de succes a târgoviștencei Laura Stoica, personalitate multivalentă, a cărei voce s-a remarcat atât pe scenele din ţară cât şi din străinătate: ”Festivalul este un gest de recunoaștere a unui om care a reprezentat mult pentru lumea artistică muzicală din România, dar și o mândrie pentru municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița. Cred că important este să ne respectăm publicul și să continuăm organizarea acestor festivaluri care să așeze Dâmbovița pe harta culturală a României.”. a afirmat preşedintele CJ, Alexandru Oprea.

Alexandru Stoica,  fratele îndrăgitei artiste Laura Stoica, a ţinut să mulţumească  autorităţilor judeţene pentru  susţinerea necondiţionată în organizarea acestui eveniment: ”Mulțumesc Consiliului Județean Dâmbovița pentru acest gest de a organiza un festival dedicat Laurei pentru că este târgovișteancă și așa va rămâne!”

Festivalul va debuta sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 18:00, în amfiteatrul Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” din municipiul Târgoviște, seara încheindu-se cu un recital susținut de Zoia Alecu.

 Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 8 octombrie 2017, ora 18.00,  la Teatrul „Tony Bulandra”. În cadrul programului vor susține recitaluri  Luminiţa Anghel şi trupa Krypton.Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google