Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Municipiul Târgovişte face primul pas  spre statutul de smart city. Se vor realize  patru staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice

Autor:

Data: 4 octombrie 2017, 10:35

  •  
  •  
  •  

 Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a anunţat  că municipiul Târgovişte este singura unitate administrativ teritorială din România care a obţinut finanţare pentru  construirea  a patru  staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in, depuse în sesiunea 15 septembrie – 15 noiembrie 2016.

Au fost selectate pentru finanțare un număr de cinci  dosare prin care se solicită 11 stații de reîncărcare în valoare de 961.445,15 lei.

Municipiului Târgovişte i s-a alocat suma de 630.000 lei şi vizează construirea  celor  patru  staţii de reîncărcare pentru vehicule electriceîn următoarele  zone : pe  strada Ialomiţei –Complexul Turistic de Nataţie, pe strada Justiţiei – lângă stadion), în parcarea de la Piaţa Bărăţiei şi în  parcarea BRD- vis-a-vis de Biblioteca Judeţeană.
Municipiul Târgovişte are pregătit şi un proiect  privind modernizarea transportului public în comun, punându-se  accentual  pe vehiculele electrice.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.