Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Fieni:  A început  în forţă reabilitarea străzilor  Runcului, Târgului şi Pădurari

Autor:

Data: 3 octombrie 2017, 15:07

  •  
  •  
  •  

O investiţie multă aşteptată de locuitorii oraşului Fieni, a început în forţă. Este vorba despre  asfaltarea  străzilor Runcului, Târgului şi Pădurari. Obiectivul de investiţii „Reabilitare str. Runcului, str. Târgului si str. Pădurari “, se realizează cu finanşare pe OG 28 şi are o valoare de 4.426.073 lei, inclusiv TVA, din care: 4.280.173,51 lei finanţare de la bugetul de stat, si 139.059 lei cofinatare de la bugetul local al oraşului Fieni.  Termenul de execuţie al lucrărilor este de 6 luni. Se vor asfalta  4,1km de drum , se vor realiza şanţuri betonate şi trotuare:

S-a început modernizarea străzii Runcului şi adiacente, Târgului şi Pădurari . Proiectul în sine presupune refacerea covorului asfaltic, amenajare trotuare, intersectii, cu alte cuvinte se pleacă de la cota “zero” . Până la începerea sezonului rece se intentionează turnarea primului strat de asfalt, iar apoi stratul de uzură, montare borduri şi incepere modernizare trotuare. Lucrarile nerealizate se vor continua in primavara anului viitor.
Rugam conducatorii auto sa circule cu prudenta pe aceasta strada datorita lucrarilor ce se executa, decopertare , turnare covor asfaltic”,
au scris autorităţile din Fieni pe o pagină de socializare

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.