Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Oraşul Răcari s-a alăturat luptei împotriva cancerului prin Marşul Roz

Autor:

Data: 2 octombrie 2017, 18:21

  •  
  •  
  •  

Peste 1500 de persoane au participat la Marşul Roz  ce a avut loc în oraşul dâmboviţean Răcari. Luni,  doamne, domnişoare, cadre didactice, elevi , simplii cetăţeni  şi nu în ultimul rând autorităţile din Răcari s-au alăturat Marşului Roz, eveniment desfăşurat sub sigla Avon , având ca obiectiv conștientizarea necesității de a merge la medic în vederea depistării în timp util a cancerului mamar,

 Ca de fiecare dată, Primăria Răcari s-a alăturat organizării acestui eveniment.

Cancel Cancer a fost mesajul Marşului Roz şi semnifică îndemnul ca fiecare dintre noi să „dea cancel” tuturor motivelor care ne determină să amânăm o vizită la medic.

Locul de start al Marşului Roz a fost Liceul Teoretic “Ion Ghica” Răcari , apoi, Marşul Roz a pornit  pe DN 71 până la Stadionul din Răcari.

Pe Stadionul din Răcari, cei 1500 de participanţi  la Marşul Roz, s-au oprit şi au format o imensă fundă roz. Au fost lansate şi  baloane roz în memoria victimelor cancerului.

 Nu a lipsit mesajul Directorului de Divizie Avon,  Maria Meseşan, care a rămas plăcut impresionată de mobilizarea din oraşul Răcari.

La acest marş au răspun cu mult entuziasm elevii Liceului  Teoretic “Ion Ghica” Răcari  dar şi elevi din Titu şi Găeşti. Directorul Liceului  Teoretic “Ion Ghica” Răcari, prof.   Alexandru Mitru este încrezător că elevii vor duce mai departe mesajul transmis  prin intermediul Marşului Roz.

Şi medicul de familie din oraşul Răcari , dr. Mărioara Carp  a avut un mesaj foarte clar şi anume că cel mai important este să prevenim această boală .

 Nu în ultimul rând şi primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu a ţinut să sublinieze importanţa acestui eveniment găzduit de oraşul Răcari şi nu în ultimul rând le-a îndemnat pe toate doamnele şi domnişoarele să-şi caute sănătatea care este mai presus de toate în viaţă.

Cancerul la sân poate fi prevenit, prin efectuarea controalelor medicale regulate şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos.,

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google