JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Lucrările de reabilitare şi modernizare de la Grădiniţa nr.16 şi Grădiniţa nr.9 din Târgovişte, vor fi finalizate până în noiembrie

Autor:

Data: 2 octombrie 2017, 10:48

Până în luna noiembrie, în municipiul Târgovişte se vor finaliza două investiţii majore cu finanţare pe PNDL 1. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Târgovişte Cristian Stan, în cadrul unei conferinţe de presă , susţinută la sediul PSD Dâmboviţa. Este vorba despre Grădiniţa nr.16 şi Grădiniţa nr.9 din Târgovişte. Mai mult,  edilul Cristian Stan  a anunţat că este decis să realizeze din buget local şi investiţia Ministerului Educaţiei de la Grădiniţa nr.9 , adică corpul de legătură dintre vechea clădire şi cea nouă realizată prin PNDL 1. Investiţia Ministerului Educaţiei bate pasul pe loc şi nu se mai poate aştepta:

Pe PNDL 1 la Grădiniţa nr.16 s-au decontat  s+a decontat suma de 400.000 de lei  iar la Grădiniţa nr.9 s-a decontat suma de 200.000 de lei. Grădiniţa nr.16 urmează să fie finalizată  în cel mult 30 de zile  iar Grădiniţa nr.9 va fi finalizată  pînă la data de 1 noiembrie. Vreau să fac menţiunea că la Grădiniţa nr.9  a trebuit să reziliem contractul  iar în acest moment avem un nou constructor  care lucrează . Mai există aici şi un proiect al Ministerului Educaţiei +corpul de legătură dintre corpul vechi şi extinderea  prin PNDL 1 dar din păcate  nu se mişcă foarte bine. Vom face demersuri la Minister  şi vom cere o situaţie privind această investiţie . oricum vom face noi şi corpul de legătură în situaţia în care  nu se va finalize investiţia respectivă. “, a declarat primarul municipiului Târgovişte Cristian Daniel Stan.

Reabilitarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ, reprezintă o  prioritate pentru administraţia locală de la Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google