Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Lucrările de reabilitare şi modernizare de la Grădiniţa nr.16 şi Grădiniţa nr.9 din Târgovişte, vor fi finalizate până în noiembrie

Autor:

Data: 2 octombrie 2017, 10:48

  •  
  •  
  •  

Până în luna noiembrie, în municipiul Târgovişte se vor finaliza două investiţii majore cu finanţare pe PNDL 1. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Târgovişte Cristian Stan, în cadrul unei conferinţe de presă , susţinută la sediul PSD Dâmboviţa. Este vorba despre Grădiniţa nr.16 şi Grădiniţa nr.9 din Târgovişte. Mai mult,  edilul Cristian Stan  a anunţat că este decis să realizeze din buget local şi investiţia Ministerului Educaţiei de la Grădiniţa nr.9 , adică corpul de legătură dintre vechea clădire şi cea nouă realizată prin PNDL 1. Investiţia Ministerului Educaţiei bate pasul pe loc şi nu se mai poate aştepta:

Pe PNDL 1 la Grădiniţa nr.16 s-au decontat  s+a decontat suma de 400.000 de lei  iar la Grădiniţa nr.9 s-a decontat suma de 200.000 de lei. Grădiniţa nr.16 urmează să fie finalizată  în cel mult 30 de zile  iar Grădiniţa nr.9 va fi finalizată  pînă la data de 1 noiembrie. Vreau să fac menţiunea că la Grădiniţa nr.9  a trebuit să reziliem contractul  iar în acest moment avem un nou constructor  care lucrează . Mai există aici şi un proiect al Ministerului Educaţiei +corpul de legătură dintre corpul vechi şi extinderea  prin PNDL 1 dar din păcate  nu se mişcă foarte bine. Vom face demersuri la Minister  şi vom cere o situaţie privind această investiţie . oricum vom face noi şi corpul de legătură în situaţia în care  nu se va finalize investiţia respectivă. “, a declarat primarul municipiului Târgovişte Cristian Daniel Stan.

Reabilitarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ, reprezintă o  prioritate pentru administraţia locală de la Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.