Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În orașul Pucioasa s-au luat decizii importante pentru stațiunile balneare și balneoclimatice din România

Autor:

Data: 29 septembrie 2017, 20:33

  •  
  •  
  •  
  •  

Orașul  Pucioasa a fost  gazda Adunării Trimestriale a Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România.  Oficiile de gazdă au fost făcute de primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana care este din luna mai a acestui an, prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România. Nu au lipsit  nici invitații: șeful Direcţiei de Dezvoltare Turistică din cadrul Ministerului Turismului,  Octavian Arsene, Alina Cârlogea de la  Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Turism și deputatul Corneliu Ștefan.

 Pe ordinea de zi  a Adunării Trimestriale a Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România s-au găsit  subiecte de maximă importanță și anume analiza investițiilor cuprinse în Master Planul de Turism al României, analiza proiectelor depuse pe POR – Axa 7, a problemelor apărute în relația cu autoritatea contractantă și nu în ultimul rând dezbateri privind accesul și exploatarea resurselor minerale, lansarea unor teme pentru modificările legislative. 

 Președintele Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România, primarul Băilor Tușnad, Albert Tibor  a declarat că peste 6 ani, cu siguranță Pucioasa își va recăpăta  renumele  de stațiune balneoclimatică și asta datorită implicării   necondiționate  a noii admnistrații.

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan   va susține în Parlament  propunerile legislative ale Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan  i-a asigurat pe toți membrii Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România, prezenți la Pucioasa  de tot sprijinul în vederea dezvoltării turismului la cel mai nivel înalt , pentru că județul Dâmbbovița dar și întreagă Românie are un potețial turist extrordinar ce trebuie sprijinit și dezvoltat.  Mai mult, parlamentarul de Dâmbovița, Corneliu Ștefan a spus că după acestă  adunare de la Pucioasa, cu siguranță se vor creiona câteva propuneri legislative pe care le va susține în Parlamentul României.

Tot în cadrul Adunării Trimestriale a Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România  ce a avut loc la Pucioasa s-a stabilit un program comun de deplasări pentru a observa modul în care funcționează sau sunt organizate stațiuni de renume.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.