Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Corneliu Ștefan: Județul Dâmboviţa intră prin proiectul  de modernizare a DJ 720, DJ 720B şi DJ 101 B, în rândul judeţelor cu reţele rutiere de nivel european

Autor:

Data: 29 septembrie 2017, 10:36

  •  
  •  
  •  

Cel mai important proiect de infrastructură rutieră  în județul Dâmbovița începe să prindă contur.  Este vorba despre proiectul “Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B şi DJ 101 B, pe traseul limită judeţ Prahova-Moreni-Gura Ocniţei-Răzvad-Ulmi-Târgovişte-Comişani-Bucşani-Băleni-Dobra-Finta-Bilciureşti-Cojasca-Corneşti-Butimanu-Niculeşti-limită judeţ Ilfov”.

Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan  a ținut să sublinieze că județul Dâmboviţa intră prin proiectul  de modernizare a DJ 720, DJ 720B şi DJ 101 B, în rândul judeţelor cu reţele rutiere de nivel European.

 Tot parlamentarul Corneliu Ștefan a mai spus că  beneficiind de o infrastructură rutieră la standard europene, în curând județul Dâmbovița  va oferi  condițiile becesare deyvoltării unor investiții economice de mare  impact .

“ Faptul că urmează să se realizeze în Dâmboviţa cel mai mare proiect de infrastructură din istoria judeţului este un lucru care să ne bucure, este un semnal excelent pentru dezvoltare. Având drumuri moderne, cu toate amenajările specifice, putem spera şi la oportunitatea investiţiilor economice.

Acest proiect, în valoare de peste 200 de milioane de lei, care implică reamenajarea a 62 de kilometri de drumuri judeţene, a fost conceput şi avansat de către senatorul Adrian Ţuţuianu, în perioada când îndeplinea funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Dâmboviţa intră, prin proiectul “Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B şi DJ 101 B, pe traseul limită judeţ Prahova-Moreni-Gura Ocniţei-Răzvad-Ulmi-Târgovişte-Comişani-Bucşani-Băleni-Dobra-Finta-Bilciureşti-Cojasca-Corneşti-Butimanu-Niculeşti-limită judeţ Ilfov”, în rândul judeţelor cu reţele rutiere de nivel european!

Felicit toţi factorii implicaţi în derularea acestui megaproiect şi echipa de implementare. Sunt convins că lucrările vor demara la termenele stabilite şi se vor încheia la fel.

În calitatea mea de parlamentar de Dâmboviţa, voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a atrage cât mai multe investiţii în judeţul nostru. De dezvoltarea economică depinde prosperitatea tuturor cetăţenilor!”, a afirmat deputatul PSD Dâmbovița.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.