Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deputatul Claudia Gilia, în permanentă  legătură cu problemele  dâmbovițenilor

Autor:

Data: 28 septembrie 2017, 14:09

  •  
  •  
  •  

Deputatul Claudia Gilia  și-a stabilit deja programul de audiențe pentru luna octombrie. Parlamentarul  va susține audiențe atât la cabinetul parlamentar din cadrul CJ  Dâmbovița,  la sediul PSD Dâmbovița cât și în alte localități ale județului Dâmbovița.

În fiecare lună mi-am propus să fiu alături de cetățenii județului Dâmbovița.  În luna octombrie voi oferi audiențe  în cabinetele parlamentare pe care le-am deschis după următorul program:

12 octombrie 2017, ora 10:00- cabinetul parlamentar din Târgoviște, sediul CJ, etajul 1

23 octombrie 2017, ora 10:00- sediul PSD Dâmbovița

26 octombrie 2017, ora17:00-sediul PSD Băleni   ”, a declarat deputatul Claudia Gilia.

Deputatul Claudia Gilia și  senatorul Adrian Țuțuianu,membrii Comisiei speciale pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul Justiției.

Miercuri,27 septembrie 2017,  Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a aprobat înființarea Comisiei speciale pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul Justiției.

Din această comisie fac parte 23 de  senatori și deputați, între care și doi parlamentari ai PSD Dâmbovița, deputatul Claudia Gilia și  senatorul Adrian Țuțuianu :

În cadrul ședinței comune a Camerei Deputaților și  Senatului, s-a adoptat  o hotărâre privind înființarea unei Comisii speciale comune a Camerei Deputaților și  Senatului privind sistematizarea, unificarea și asigurarea  stabilității legislative  în domeniul Justiției.  Din această comisie fac parte 23 de membrii care sunt juriști și o mențiune specială . Din această comisie vor face parte doi  parlamentari din județul Dâmbovița, domnul senator PSD, Adrian Țuțuianu și  subsemnata, deputat Claudia Gilia. Acestă comisie are la dispoziție un termen de  150 de zile  în care va elabora  propuneri legislative privind  punerea în accord a modificărilor  intervenite în ceea ce privește  Codul Penal, Codul Civil  Codul de procedură civilă și Codul de procedură penală…înglobarea în cuprinsul Codului de procedură penală a modificărilor adoptate prin Legea 253/2013 de punere în aplicare a Codului de procedură penală, modificarea textelor în raport cu deciziile Curții Constituționale, emise începând cu 2014, și prin care s-au admis excepții de neconstituționalitate pentru articolele din Codul de procedură penală, punerea în acord a deciziilor pronunțate de CCR prin care s-au declarat neconstituționale texte din Codul penal, punerea în acord a rapoartelor GRECO cu prevederile Codului penal și Codului de procedură penală“, a declarat deputatul Claudia Gilia.

Către  această comisia specială vor fi transmise toate actele normative cu incidență asupra Justiției, aflate în procedură parlamentară la comisiile permanente, în vederea interpretării și adoptării în corelare cu obiectivele comisiei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.