Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Străzile Milioara şi Constantin Brâncoveanu -artera paralelă  din Târgovişte, în plin proces de asfaltare

Autor:

Data: 27 septembrie 2017, 11:18

  •  
  •  
  •  

Infrastructura rutieră a municipiului Târgovişte se înnoiește pas cu pas. Se lucrează de zor la asfaltarea străzii Miliora din municipiul Târgovişte. În plin proces de execuţie sunt lucrările de amenajare trotuare, asfaltare, preluarea apelor pluviale şi alte intervenţii importante pe strada Milioara.

 O vizită de lucru în teren a făcut edilul Cristian Stan alături  de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, consilierul primarului Cosmin Bozieru şi alţi  directori din subordinea  Primăriei Târgovişte, pentru a se asigura că lucrările sunt în grafic. Investiţia de pe strada Miliora  se ridică la suma de 240.000 de lei şi se face din bugetul local.

În plin proces de execuţie se află şi lucrările  pe strada Constantin Brâncoveanu-artera paralelă. Această stradă  face parte dintr-un proiect cu finanţare pe PNDL 2, unde sunt cuprinse şi alte opt străzi. Valoarea totală a proiectului este de  3 milioane de lei:

 “Ne aflăm pe strada Milioara din municipiul Târgovişte, intersecţia cu strada  Constantin Brâncoveanu-artera paralelă. În această zonă sunt implementate două proiecte ale administraţiei  locale . Un proiect pe bugetul local  ce vizează strada Milioara iar cel de-al doilea proiect este pe fonduri prin PNDL 2 care vizează strada  Constantin Brâncoveanu-artera paralelă precum şi alte opt străzi, este vorba de un proiect de 3 milioane de lei. Deşi PNDL 2 este la început deja am încasat 600.000 de lei, urmează o nouă tranşă de 600.000 de lei, adică în total 1,2 milioane de lei.”, a declarat primarul Cristian Stan .

 Lucrările de asfaltare pe strada Milioara  vor fi finalizate până la sfârşitul acestei  săptămâni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.