Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Drumul “Roșu” Bumbuia a fost pietruit cu bani de la bugetul Primăriei Gura Foii

Autor:

Data: 23 septembrie 2017, 9:55

  •  
  •  
  •  

Plecând de la deviza că toți cetățenii plătesc taxe și impozite la primărie și că toți trebuie să beneficieze de condiții optime de infrastructură, aleșii locali de la Gura Foii au luat decizia de a amenaja Drumul “Roșu” Bumbuia care reprezenta un calvar pentru cetățenii din zona respectivă, ori de câte ori ploua.

La o ploaie mai puternică drumul devenea impracticabil, gospodăriile din zonă erau predispose inundațiilor. Doamne ferește, dacă era nevoie să ajungă în zonă pompierii, ambulnța, nici gând.
Edilul comunei Gura Foii, Radu Georgescu și Consiliul Local Gura foii a luat decizia să rezolve problema şi a reuşit în doar câteva zile.

Cu fonduri din bugetul local, adică 10.000 de lei, Drumul “Roșu” Bumbuia a fost . S-au realizat și lucrări de preluare a apelor pluvial din zona respectivă:
Avem respect pentru fiecare cetăţean al comunei şi toţi merită să trăiască în condiţii decente. Drumul “Roșu” Bumbuia este gata, neașteptat de bine, neașteptat de repede. Încă o promisiune rezolvată! Totodată, la rugămintea Părintelui Popescu cât și a enoriașilor, am creat un drum de piatră și o parcare până la intrarea în curtea Bisericii.”, a afirmat primarul Radu Georgescu
Edilul Radu Georgescu ne-a declarat că este foarte atent la nevoile oamenilor şi vrea să le rezolve cât mai repede şi cât mai eficient cu putinţă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.