Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. ZIUA NAȚIONALĂ A CONTABILULUI ROMÂN, SĂRBĂTORITĂ DE CECCAR DÂMBOVIȚA!

Autor:

Data: 21 septembrie 2017, 21:54

  •  
  •  
  •  

Ziua de 21 septembrie este sărbătorită în fiecare an de către toți profesioniștii contabili din România, fiind cunoscută drept  Ziua Națională a Contabilului Român. Potrivit informațiilor publicate de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), pentru marcarea zilei contabilului român a fost aleasă ziua de 21 septembrie pentru că aceasta sugerează echilibru, în această zi fiind echinocțiul, când ziua este egală cu noaptea.

Mai mult, 21 septembrie este și începutul zodiei Balanței, balanța având și ea o semnificație importantă pentru contabili. Mai exact, CECCAR precizează că simbolul profesiei contabile este conțul, instrument care se reprezintă de cele mai multe ori sub forma unui T sau a unei balanțe.

Filiala Dâmbovița a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) a marcat joi, 21 septembrie, printr-o manifestare specială, Ziua Naţională a Contabilului Român. Anul acesta, manifestarea a fost dedicată profesiei contabile în prezent şi viitor, în contextul noilor reglementări, dar şi al economiei globale şi digitale. Oficiile de gazdă au fost făcute de către preşedintele CECCAR Dâmbovița, expert contabil Gabriela Anghel.

 S-a ținut și un moment  de reculegere pentru doi experți contabili trecuți în neființă.

 Nu au lipsit  mesajele din partea  invitaților: senatorul Adrian Țuțuianu, deputatul  Oana Vlăducă, Silviana Marin,directorul  executiv al Direcției Economice din cadrul CJ Dâmbovița, viceprimarul municipiului Târgoviște, Monica Ilie, reprezentantul Finanțelor Publice Dâmbovița, Mihaela Ionescu, Rodica Vlaicu,  preşedinte al Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituţionalizat.

Preşedintele CECCAR Dâmbovița, expert contabil Gabriela Anghel a primit o diplomă de excelență din partea  doamnei Rodica Vlaicu,  preşedinte al Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituţionalizat.

 Și vicepreşedintele Tribunalului Dâmboviţa , Narcis Erculescu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Contabilului Român.

Aşa cum stă bine la un astfel de eveniment, Ziua Naţională a Contabilului Român  a fost marcată de Filiala Dâmbovița a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România prin  topul local al celor mai bune societăți membere ale filialei și prin ceremonia de acordare a unor distincții de merit.

Premierea a fost făcută  de către  doamna Doina Leuştean, directorul executiv al  Filialei Dâmbovița a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google