Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deputatul PSD Dâmboviţa, conf. univ. dr. Claudia Gilia şi-a luat în serios atribuţiile

Autor:

Data: 21 septembrie 2017, 11:28

  •  
  •  
  •  

Doamna conf. univ. dr. Claudia Gilia şi-a luat în serios noua calitate pe care o deţine şi anume aceea de  deputat al PSD în circumscriptia electorala nr.16 Dâmboviţa.

Pe data de 4 septembrie a depus jurământul  în calitate de deputat în Parlamentul României.  Deputatul Claudia Gilia  face parte din Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi  şi Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.

Deputatul Claudia Gilia are trei cabinete parlamentare  la Târgovişte, Băleni şi Moreni  iar începând de joi, 21 septembrie 2017 deja va acorda şi audienţe  în teritoriu tuturor dâmboviţenilor, după un program bine stabilit:

„ În data de 4 septembrie  am fost validată de către  plenul Camerei Deputaţilor şi am depus jurământul  în calitate de deputat în Parlamentul României. Fac parte din Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi  şi am solicitat Grupului parlamentar al PSD, includerea mea şi într-o altă comisie, este vorba de Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării şi în strânsă corelaţie cu această chestiune  fac parte din Grupul de prietenie cu Spania. Mi-am dorit  foarte mult  să fac parte din  Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării pentru că îmi doresc  să continui activitatea  de sprijinire a românilor  din comunităţile din afara graniţelor ţării. Am trei cabinete parlamentare. Unul se află în Târgovişte în cadrul clădirii CJ, etajul 1, un cabinet parlamentar la Băleni şi un cabinet parlamentar la Moreni. Ca şi activitate politică imi voi desfăşura  activitatea pe districtul Băleni.

Începând de astăzi, voi participa la primele audienţe pe care le voi da  în această calitate locuitorilor judeţului Dâmboviţa .

Astăzi, 21 septembrie 2017, ora 17:00 sunt la Răcari  iar mâine, 22 septembrie 2017,  ora 17:00 mă voi afla la Titu şi la ora 19:00 la Băleni.  ”, a declarat deputatul Claudia Gilia.

Claudia Gilia a fost până vineri,15 septembrie 2017, consilier județean și vicepreședinte al CJ Dâmbovița.

Doamna conf. univ. dr. Claudia Gilia este cadru didactic universitar al Universității Valahia din Târgoviște, unde ocupă funcția de prorector de dezvoltare instituțională și relații  internaționale. În plan politic este preşedinte OFSD Dâmboviţa şi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.