Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Incendiu de casă în comuna Vișina

Autor:

Data: 20 septembrie 2017, 9:18

  •  
  •  
  •  

Un puternic incendiu a izbucnit la o casă situată în comuna dâmboviţeană Vişina. La locul incidentului s-au deplasat două echipaje de pompieri. Au ars acoperişul şi podul casei, diverse materiale din camere şi o anexă gospodărească. Alarma a fost dată pompierilor în jurul prânzului. Au fost chemaţi pompierii, două echipaje deplasându-se la faţa locului. Pompierii au stabilit că necazul a fost provocat de un scurtcircuit la un conductor electric neizolat corespunzător.
În acest context, ISU Dâmboviţa le reaminteşte dâmboviţenilor că nu trebuie să improvizeze când vine vorba de instalaţii electrice, că nu trebuie să folosească aparate ori cabluri electrice defecte şi că nu trebuie să comande reparaţii electrice decât persoanelor autorizate. De asemenea, aparatele electrice precum radiatoarele, fierul de călcat, lămpile ori reşourile nu trebuie lăsate sub tensiune nesupravegheate, iar aparatura electrocasnică trebuie folosită doar aşa cum indică producătorul.
Dacă sesizaţi miros de plastic topit, deconectaţi aparatul de la sursa de curent. De cele mai multe ori, acest miros este produs de topirea corpului prizei sau a ştecărului. Treptat, arsura se va extinde pe conductorul de alimentare, acesta schimbându-şi culoarea până când se înnegreşte. Următorul punct va fi aparatul electric sau sistemul electric din perete. Incendiul este iminent. Pompierii recomandă şi alocarea unei prize pentru fiecare aparat şi să evitaţi să instalaţi aparatele aproape de surse de apă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.