Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Autoritățile din Răcari, Voinești, Corbii Mari și Răzvad sunt  în dispozitiv, pregătite  să facă  față   furtunii

Autor:

Data: 20 septembrie 2017, 21:11

  •  
  •  
  •  

Primarii dâmbovițeni au luat în serios  atenționarea COD PORTOCALIU  de vijelii și ploi torențiale sub care se află  județul Dâmbovița de astăzi de la ora 16:00 și până mâine la ora 10:00.    Prefectul județului, Antonel Jîjîie le-a solicitat primăriilor să activeze Comitetele locale  și să existe în permanență, o comunicare cu ISU Dâmbovița, privind situația  din teren și evoluția fenomenelor meteo. La toate primăriile din județ trebuie să existe permanență. Aleatoriu am verificat dacă există permanență la sediile primăriilor dâmbovițene  și dacă au fost activate Comitetele locale.

         S.V.S.U. Răcari este în alertă!

 La Răcari,  edilul Marius Caravețeanu    alături de reprezentanții S.V.S.U. sunt la primărie  și în orice moment pot interveni dacă se impune. Pentru orice problemă întâmpinată la Răcari, cetățenii  pot suna la 0245.658.611 – Poliția Locală; +40 (752) 110 158 viceprimar; 00 40 (751) 167 358 director administrativ!

 Edilul Marius Caraveţeanu ne-a declarat  că  într-o situaţie de criză  generată de furia naturii  așteaptă și implicarea locuitorilor oraşului:  „Suntem pregătiţi să înlăturăm eventualele efecte ale unei furtuni, dar să preîntâmpinăm, mai mult decât o alarmare, o informare prin reţelele de socializare, avem şi o reţea de sms atunci când primim atenţionări meteo. Pe reţeaua de socializare am aproape 5000 de prieteni, peste 2000 sunt din Răcari, există un mod de comunicare rapid. Nu cred că este suficient, trebuie şi o implicare a populaţiei, o mai mare grijă faţă de persoanele dânşilor şi nu neapărat o aşteptare de la autorităţi”, a declarat primarul oraşului Răcari, Marius Carveţeanu.

 Și la Voinești, autoritățile sunt pe baricade

 Contactat telefonic, edilul Gabriel  Dănuț Sandu  ne-a spus că  s-au luat toate măsurile care se impun  în situații de vreme rea. Comitetul a fost activat iar permanența este asigurată. Să nu mai vorbim de parcul auto  al administrației de la Voinești care este foarte dotat și bine pus la punct.

 Autoritățile de la Corbii Mari  sunt în alertă

Pentru a preveni orice problemă, edilul de la Corbii Mari, Ionuț Bănică  alături de SVSU este în dispozitiv.  Acest cod portocaliu de furtuni și vijelii  se pare că i-a responsabilizat pe majoritatea edililor din județ care tratează cu maximă seriozitate   măsurile ce se impun în caz de inundații sau alte probleme.

 La Răzvad, autoritățile dau dovadă de vigilență maximă

 Având experiența și altor probleme cauzate de ploile torențiale din vară, la Răzvad, s-au luat absolut toate măsurile care se impun. La Primăria Răzvad, permanența este asigurată  de reprezentanții SVSU alături de viceprimarul Ionela Șerban. În orice moment sunt pregătiți să intervină.   

 Nu trebuie să omitem faptul că administrațiile din Răcari, Voinești, Corbii Mari și Răzvad, de fiecare dată au făcut față problemelor cauzate de furia naturii. 

Primele efecte ale furtunii în Dâmbovița, copaci doborâți  de vânt

 Vântul puternic se pare că-și spune cuvântul prin unele zone ale județului Dâmbovița. Potrivit ISU Dâmbovița, pompierii au intervenit pentru  degajarea unor copaci cazuți pe: DJ 702 A în satul Potocelu, comuna Ludești, DN 71 în satul Glod, comuna Moroeni  și pe DN 72 în zona Gemenea- comuna Voinești.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.