Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Jocurile de culise  ale unor liberali  independenți, dejucate  de președintele PNL  Dâmbovița, Marius Caravețeanu

Autor:

Data: 19 septembrie 2017, 10:16

  •  
  •  
  •  

Președintele PNL  Dâmbovița, Marius Caravețeanu spune foarte clar și răspicat    că  ultimele decizii  luate în cadrul Biroului Politic Judeţean al PNL Dâmbovita  privind  dizolvarea Birourilor Politice Locale Târgovişte, Moreni, Pietroşiţa şi Pucheni, sunt stric măsuri organizatorice. Ba mai mult , liderul liberal dâmbovițean a ținut să sublinieze că sunt foarte multe organizații în care unii liberali  dau dovadă de o anumită notă de independență  însă trebuie să știe aceștia că există un statut, un regulament și un cod de etică ce trebuie respectat.   Cu privire la informațiile  apărute prin presă că se încearcă înlăturarea liberalilor proveniți din PDL , liderul Marius Caravețeanu a spus că este un mit și asta pentru că în primul rând chiar domnia sa provine din fostul PDL  iar președinte interimar la Moreni a fost numit tot un fost pedelist.

Mai mult, Marius Caravețeanu, președintele interimar al PNL Târgoviște a ținut să puncteze faptul că la  Organizația PNL Târgoviște, activitatea a fost inexistentă și totodată nu poate să uite că președintele  de la această organizație cândva a vândut funcția de vicepreședinte CJ, nu poate uita modul în care au fost organizate alegerile la nivel județean  când unii membrii PNL, cu ștate vechi au fost umiliți.

 În zilele următoare cele patru Birouri Politice Locale interimare  Târgovişte, Moreni, Pietroşiţa şi Pucheni vor fi definitivate și în cadrul Biroului Politic Judeţean PNL Dâmbovita, acestea vor primi votul forului liberal dâmbovițean.

 Președintele PNL Dâmbovița,  Marius Caravețeanu  nu a ezitat să spună că mai sunt în analiză și alte organizații și există posibilitatatea să fie luate decizii radicale și  organizatorice.

Un alt lucru sublinat de liderul Marius Caravețeanu  a fost acela că  la acest moment cu toții sunt  PNL Dâmbovița.

 Nu în ultimul rând și primarii PNL Dâmbovița care de ceva vreme cochetează pe la colțuri  cu PSD, au primit  un avertisment public din partea liderului PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.