Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Începând cu data de 25 septembrie 2017,  se închide podul de la Valea Voievozilor pentru lucrări de reabilitare şi modernizare

Autor:

Data: 19 septembrie 2017, 15:20

  •  
  •  
  •  

Primăria municipiului Târgovişte  monitorizează  la sânge firma  care a câştigat licitaţia pentru reabilitarea şi modernizarea drumului de centură al municipiului Târgovişte.

Primarul Cristian Stan a anunţat că  în momentul de faţă, pe lângă o serie de asfaltări pe anumite porţiuni, se efectuează lucrări în vecinătatea podului Mihai Bravu, respectiv la canalul istoric, iar conform graficului de lucrări, începând cu data de 25 septembrie 2017, vor demara şi lucrările de reabilitare şi modernizare a podului de la Valea Voievozilor.

Edilul a anunţat că, odată cu începerea intervenţiilor la acest pod, traficul pe această zonă va fi închis şi cel mai probabil acesta va fi reluat după data de 15 decembrie, când este programată finalizarea lucrărilor.

 Pe această cale Primăria municipiului Târgovişte  îi roagă pe participanţii la trafic să dea dovadă de înţelegere şi să respecte restricţiile de circulaţii.

Proiectul de modernizare şi reabilitare a drumului de centură al municipiului Târgovişte are ca obiect modernizarea şi reabilitarea a 13,8 kilometri de drum, şi extinderea şoselei de centură la patru benzi de circulaţie, acolo unde este posibil, precum şi reabilitarea podurilor şi a pasajelor aflate pe traseu, realizarea unei reţele de canalizare, reabilitarea trotuarelor şi a sensurilor giratorii. Străzile vizate sunt Petru Cercel, Laminorului, Calea Câmpulung, Bulevardul Eroilor, Aleea Sinaia, Aleea Mănăstirea Dealu, Magrini, Cărămidari, Calea Ialomiţei. De asemenea, se are în vedere construcţia de trotuare şi poduri noi şi reabilitarea celor existente.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.