Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. O nouă tranşă de 7806 carduri de sănătate, ajunge  în judeţul Dâmboviţa

Autor:

Data: 15 septembrie 2017, 11:49

  •  
  •  
  •  

Preşedintele CJAS Dâmboviţa, Niculina  Sandu a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia  a abordat o serie de subiecte strict legate de activitatea pe care o desfăşoară  instituţia pe care o conduce.

 Preşedintele  Niculina Sandu a anunţat că  alte 7806  carduri de sănătate au fost tipărite pentru asiguraţii dâmboviţeni .

În data de 19 septembrie 2017  va  începe procesul de distribuire a cardului naţional de sănătate, care se realizează după graficul stabilit în contractul-cadru şi în contractele subsecvente încheiate de CNAS şi casele de asigurări cu CN Poşta Română.

Cardul este distribuit personal de către factorul poştal în baza unui act de identitate şi a semnăturii de primire. Poştaşul face cel puţin două vizite la domiciliul asiguratului şi, în cazul în care acesta nu va fi găsit acasă, îi va lăsa un aviz poştal pe care va fi menţionată perioada de 10 zile  în care asiguratul poate să ridice cardul de la oficiul poştal.

Procesul de tipărire şi distribuire a cardului naţional de sănătate va continua pentru persoanele care împlinesc vârsta de 18 ani şi/sau dobândesc calitatea de asigurat ulterior momentului distribuirii iniţiale.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.