Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Teren de sport  ultramodern, săli de clasă modernizate  la Liceul de Transporturi Auto Târgoviște

Autor:

Data: 13 septembrie 2017, 11:45

  •  
  •  
  •  

Din această toamnă, unul dintre liceele târgoviştene cu cea mai importantă bază materială a dispărut , şi asta din cauza faptului că acesta nu mai prezinta interes pentru absolvenţii de clasa a VIII-a. Este vorba despre Liceul „Nicolae Mihăiecu” care a fost  comasat cu Liceul de Transporturi Auto. Cele două instituţii liceale îşi desfăşoară activitatea educaţională începând cu noul an şcolar în clădirea fostului  Liceul „Nicolae Mihăiescu” din microraionul XII.

Administraţia municipiului Târgovişte şi-a dat tot interesul şi a făcut o serie de investiţii  în clădirea fostului  Liceul „Nicolae Mihăiescu”. Ba mai mult,  s-a amenajat şi o bază sportivă  modernă.  Valoarea investiţiilor  se ridică  la 800.000 de lei de la bugetul local.

Primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu , consilierul primarului, Cosmin Bozieru  dar şi alţi directori  din cadrul instituţiilor subordonate Primăriei Târgovişte  au făcut o vizită de lucru  la noua locaţie a  Liceului Tehnologic  de Transporturi Auto din Târgovişte . Gazde au fost cele două doamne directoare ale liceului.

Ne aflăm  la Liceul Tehnologic  de Transporturi Auto din Târgovişte  unde elevii sunt întâmpinaţi  într-o haină nouă… Avem aici, pe de o parte profilul de construcţii iar pe de altă parte profilul auto . Facem eforturi în dezvoltarea bazei  materiale pentru că la Târgovişte ne dorim ca liceele tehnologice să nu se predea.  La acest moment liceul are peste 600 de copii. S-au făcut investiţii importante de la bugetul local . Vorbim de acest teren de sport, cel mai frumjos din judeţ  dar s-a lucrat şi la interioare. 15 săli de clasă au fost reabilitate, s-a lucrat la cantină , s-a lucrat la sala de sport . Valoarea investiţiilor ridicându-se la 800.000 de lei, bani din bugetul local Lucrările vor continua. Avem şi un proiect de reabilitare  termică”, a declarat primarul Cristian Stan

La Liceul Tehnologic  de Transporturi Auto din Târgovişte, învaţă aproximativ 600 de elevi. Edilul Cristian Stan a dat asigurări  că investiţiile vor continua în ceea ce priveşte dezvoltarea bazei materiale a liceelor  tehnologice din Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.