Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

A salvat vieți timp de 30 de ani, iar acum, Luca Dorin are nevoie ajutor. „Doneză sânge pentru că salvezi o viaţă“

Autor:

Data: 12 septembrie 2017, 9:22

  •  
  •  
  •  

Cu toţii trebuie să ne unim forţele şi să-l ajutăm pe Luca Dorin, un om care de-a lungul celor 30 de ani de activitate la Staţia de Ambulanţă Moreni a salvat zeci de mii de vieţi omeneşti. Luca Dorin, ambulanţier la Staţia Moreni, a fost depistat în urmă cu un an că suferă de o boală destul de gravă. Bărbatul şi-a căutat sănătatea prin spitalele din Capitală .

Acum, Luca Dorin are nevoie de sânge. Este nevoie de grupa de sânge A2, cu Rh negativ . Cei care doresc să doneze sânge pentru Luca Dorin o pot face la Centrul de TransfuzieTârgovişte .
Salvarea oamenilor din situaţii critice, uneori la limită este profesia, crezul şi menirea lui Luca Dorin, de mai bine de 30 de ani . Când suna alarma sau telefonul,se urca în maşinile gata pregătite: o nouă misiune de intervenţie rapidă şi transportul răniţilor sau bolnavilor la primul spital. El este unul dintre oamenii care a salvat şi îşi doreşte să mai salveze vieţi.

El este un om anonim, dar şi erou, căruia mulţi pe care i-a salvat, au uitat să-i trimită un gând bun, o mulţumire. Acum este momentul, să-i fim recunoscători lui Luca Dorin: „Doneză sânge pentru că salvezi o viaţă.“

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.