Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 11 septembrie, prima zi a anului şcolar 2017-2018, la Răcari

Autor:

Data: 11 septembrie 2017, 15:13

  •  
  •  
  •  

Festivitatea deschiderii noului an şcolar a început la primele ore ale dimineţii în orasul Răcari cu discursuri, urări de bine şi mari speranţe. Alături de conducerile unităţilor şcolare răcărene s-au mai aflat primarul Marius Caraveteanu, viceprimarul Dumitru Popa, consilieri locali, reprezenranţi ai Politie, ai Jandarmeriei si alti invitati cum ar fi domnul profesor Iordan Gheorghe Bărbulescu, preşedintele Senatului Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

 Mesajul primarului Marius Caraveţeanu  a fost unul plin de emoţie dar şi de noi provocări. Dacă la finalul  fiecărui an şcolar, edilul de la Răcari  premia cel mai bun elev cu diplomă şi un mic cadou, anul acesta 2017-2017, edilul a anunţat  că premiul pentru cel mai bun elev  va fi o bicicletă : ” Vă doresc un an bun şi la final de an şcolar  să ne revedem tot aici şi să  nu avem loc de coroniţe!
Copiii s-au adunat în curtea unităţilor  de învăţământ încă de la primele ore ale dimineţii. Cu emoţii dar şi cu bucurie, purtând buchete de flori sau baloane colorate, elevii şi-au îmbrătişat colegii şi profesorii, au schimbat impresii şi au făcut fotografii pentru a marca prima zi de şcoală.
Cei mai mici au venit însoţiţi de părinţi sau bunici, fiind vizibil emoţionaţi de noua etapă din viaţa lor.

A fost prima zi de şcoală, un moment foarte aşteptat de toţi copiii. Şcoala este extrem de importantă şi trebuie să o parcurgem cu plăcere, cu bucurie dar şi cu multă responsabilitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.