Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. ȘCOLILE ȘI GRĂDINIȚELE DIN RĂZVAD, PREGĂTITE PENTRU NOUL AN ȘCOLAR!

Autor:

Data: 7 septembrie 2017, 23:54

  •  
  •  
  •  

Luni, 11 septembrie va suna clopoţelul  în toate unităţile şcolare. Se fac ultimele pregătiri  pentru începerea noului an şcolar şi în comuna  dâmboviţeană Răzvad. Administraţia locală de la Răzvad condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, a făcut toate eforturile pentru ca şcolarii şi preşcolarii de la Răzvad  să înceapă cursurile în condiţii decente.Toţi elevii răzvădeni dar şi preşcolarii  vor primi   pe lângă manuale şi câte un dar din partea Primăriei Răzvad, respectiv câte un set de  rechizite şcolare.

La Şcoala Valea Voievozilor  s-au făcut toate lucrările de igenizare, s-au pregătit clasele  pentru aş primi elevii.  Edilul Emanuel Spătaru a ţinut să le transmită părinţilor că din primăvara anului 2018,  unitatea şcolară va intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare  printr-un proiect cu finanţare pe PNDL 2 iar micuţii vor merge la Şcoala  Răzvad.

Şi la Şcoala Răzvad  s-au făcut ample lucrări de igenizare.  Autorităţile au găsit rezolvare şi pentru încălzirea unităţii şcolare, care era o problemă  ce trena de zeci de ani. Primarul Emanuel Spătaru ne-a spus că deja se lucrează intens la montarea unor centrale termice, investiţie făcută din bugetul local.  În clase s-au montat cloriferele, acum se lucrează  la  amenajarea spaţiului pentru montarea centralelor termice.

Rechizite şcolare din partea Primăriei Răzvad 

Autorităţile din Răzvad pun mare accent pe dezvoltarea sistemului educaţional. Peste 500 de şcolari şi preşcolari , înscrişi la unităţile şcolare răzvădene, vor primi câte un set de  rechizite şcolare din partea Primăriei Răzvad. Încă de la începutul anului, administraţia de la Răzvad a prevăzut  în buget, banii necesari pentru achiziţionarea acestor rechizite.

Nu au fost uitate nici cadrele didactice, cărora administraţia locală  le-a asigurat  minimul de materiale didactice necesare desfăşurării  activităţii şcolare. Un gest deosebit   din partea autorităţilor dar şi apreciat de cadrele didactice.

Nu în ultimul rând, edilul Emanuel Spătaru  le-a urat  şcolarilor şi preşcolarilor  un an şcolar plin de realizări şi multă putere de muncă.

Edilul Emanuel Spătaru  îşi respectă cu sfinţenie motto-ul: Împreună construim viitorul la Răzvad!

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.