Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. S-a semnat protocolul  de înfrăţire între municipiul Târgovişte şi municipiul Castellón de la Plana  

Autor:

Data: 6 septembrie 2017, 13:59

  •  
  •  
  •  

Sala Florentină  a Primăriei Târgovişte a fost gazda unui   eveniment de maximă importanţă, s-a semnat protocolul  de înfrăţire între municipiul Târgovişte şi municipiul Castellón de la Plana.  Evenimentul a avut loc în cadrul Zilelor Cetăţii Târgovişte.

În municipiul Târgovişte  se află o delegaţie  a administraţiei locale din Castellon de la Plana. Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan şi  prim consilierul primarului din Castellon de la Plana, Enric Porcar Mallén, au semnat  protocolul de înfrăţire .

Acest demers este menit să extindă colaborarea dintre cele  două  administraţii, atât cu privire la protecţia drepturilor miilor de târgovişteni din Castellon, dar si din punct de vedere investiţional.

  Se lucrează  deja la programul de colaborare care se va extinde pe mai multe sectoare: educaţie, cultură, sport, turism, economie şi social.

Pe data de 7 octombrie, primarul municipiului Târgovişte va merge în Castellon de la Plana, unde se va semna  şi acolo,  acest protocol de înfrăţire.

 Din delegaţia spaniolă, aflată în aceste zile la Târgovişte , face parte şi târgovişteanul  Manuel Gabriel Păduraru Ionete, primul român care a ajuns  consilier  în Consiliul Local al municipiului Castellon de la Plana.  

La finalul evenimentului , edilul Cristian Stan  i-a oferit prim consilierului primarului din Castellon de la Plana, Enric Porcar Mallén, simbolul  municipiului Târgovişte-Turnul Chindei .

Au mai fost prezenţi la eveniment: deputatul Calaudia Gilia-vicepreşedinte CJ Dâmboviţa, viceprimarul Cătălin Rădulescu, şeful Poliţiei Locale Târgovişte, Gheorghe Dinu şi alţi invitaţi.

O mare parte dintre românii care au locuit sau locuiesc în Castellón de la Plana sunt din Târgovişte sau alte localităţi ale judeţului Dâmboviţa, astfel că înfrăţirea dintre cele două oraşe putem spune că este binevenită şi de mare utilitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.