Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Marius Caraveţeanu: PNL va depune moțiuni simple pe educație, sănătate și transporturi şi  totodată și-a stabilit priorități legislative în administrația locală 

Autor:

Data: 6 septembrie 2017, 10:06

  •  
  •  
  •  

 La ultima conferinţă de presă  a PNL Dâmboviţa, preşedintele Marius Caraveţeanu   a anunţat  că  în cadrul reuniunii  Biroului Politic Național  al PNL ce a avut loc săptămâna trecută la malul mării, s-a luat decizia ca  liberalii să susţină  trei moțiuni simple:  pe educație, sănătate și transporturi și constituirea a două comisii de anchetă privind angajările din MAI și infrastructură.

În primul rând s-a decis susţinerea a trei moţiuni simple.  Una pe educaţie, alta pe sănătate şi una pe infrastructură. La educaţie este vorba despre modul în care se începe noul an şcolar, fără manuale, ca să nu mai vorbim despre situaţia multor spaţii de învăţământ aflate în pragul noului an şcolar fără autorizaţie de funcţionare.

La capitolul sănătate avem de aface  cu  o majoră criză a vaccinurilor. La această oră sunt înregistrate 33 de decese în rândul copiilor . Cred că putem adăuga  fără reserve şi subiectul Casa de Asigurări de Sănătate … Pe infrastructură  despre  lipsa proiectelor  cu privire la situația tronsonului de autostradă Pitești-Sibiu și cu privire la începerea unui proiect de autostradă care să lege Moldova de Transilvania. În același timp vom susține comisia de anchetă cu privire situația din Ministerul de Interne referitoare la pensionarii în situații de lux care s-au angajat a doua zi în sistem.  ”, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu

Liberalii au stabilit  şi priorități legislative: perfecţionarea votului electronic, stoparea traseismului politic, îmbunătăţirea relaţiei dintre instituţiile statului şi cetăţean, cote mai mari din TVA și impozitul pe profit pentru autoritățile locale, rămânerea a 80% din redevențe la nivel local și modificarea legii Curții de Conturi, astfel încât această instituție să nu mai verifice oportunitatea, ci doar legalitatea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.