Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. UNPR Dâmboviţa  rezistă în ciuda  tuturor piedicilor

Autor:

Data: 2 septembrie 2017, 21:33

  •  
  •  
  •  

Organizaţia UNPR Dâmboviţa s-a reunit vineri, 1 septembrie într-o şedinţă extraordinară.  Subiectele de pe ordinea de zi, se pare că nu puteau fi  amânate. Oranizaţia UNPR Dâmboviţa este datoare vândută la stat. Potrivit unei adrese  primită de la ANAF , Oranizaţia UNPR Dâmboviţa are o datorie  totală  de 25.000 de lei.  Noul preşedinte al UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea spune că nu are cunoştinţă de aceste datorii care sunt făcute de fostele conduceri ale UNPR Dâmboviţa.   UNPR Dâmboviţa a fost sancţionată cu suma de 15.000 de lei  de către Autoritatea Electorală Permanentă.

Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea susţine că  fostul trezorerier a plecat cu acte cu tot şi că la momentul de faţă Oranizaţia UNPR Dâmboviţa nu deţine niciun document contabil  sau o evidenţă  contabilă. Mai mult, preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea a anunţat că   va depune plângeri penale împotriva celor care au plecat din fruntea UNPR Dâmboviţa cu tot,  cu documente şi pe care refuză să le pună la dispoziţie.

 Într-o altă ordine de idei, noua conducere  a Oranizaţiei UNPR Dâmboviţa este nevoită să  rezolve problemele create de fostii uneperişti şi  rezistă în ciuda  tuturor piedicilor.

La ședința BPJ al UNPR Dâmbovița, s-a luat hotărârea de delimitare față de iniţiativa viceprimarul Sectorului 2 susținut de 4 consilieri UNPR de a schimba denumirea Parcului Fiodor Tolbuhin din capitală.  Preşedintele  UNPR Dâmboviţa , Ionuţ Badea , care este şi vicepreşedinte UNPR  susţine  că : „Atitudinea  domnului Popescu devenit viceprimar cu sprijinul UNPR este de natură să altereze relațiile româno-ruse. Eu în calitate de vicepreședinte al UNPR mă delimitez față de atitudinea eronată a viceprimarului Sector 2”, a declarat preşedintele UNPR Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.