Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. MOBILIZARE impresionantă pentru Alin. Trebuie să-l susţinem pe băieţel  în lupta cu boala

Autor:

Data: 31 august 2017, 14:28

  •  
  •  
  •  

Nimeni nu este inutil în această lume dacă alină povara ce atârnă pe umerii semenilor săi.”— Charles Dickens.

Trebuie  să ne unim forţele şi să-l ajutăm pe Alin să beneficieze de investigaţiile necesare   şi tratamentul  ce pot fi oferite de Clinica Koç University Hospital din Istanbul.

Cazul lui Alin , băiețelul din comuna dâmboviţeană Brezoaele care în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu PURPURA TROMBOCITOPENICĂ IDIOPATĂ CRONICĂ și în prezent se află  la Clinica Koç University Hospital din Istanbul pentru o serie de investigaţii medicale, prezentat  de  echipa  www.tvpartener.ro  şi omul deosebit, Oana Hrehoreşen care luptă  pentru semenii săi, i-a impresionat pe zeci de dâmboviţeni , români  din toată ţara  şi nu în ultimul rând instituţii publice, firme private şi chiar oameni politici, indiferent de culoarea  politică care s-au mobilizat și au venit în sprijinul băieţelului.

În ultimele zile,  Arhiepiscopia Târgovişte,  o scucursală  a Băncii  Raiffeisen din Bucureşti, Corpul profesoral al unităţilor şcolare de pe raza  comunei Brezoaele , familiile  colegilor lui Alin şi  Asociaţia Erick-Nicolae  din Târgovişte , au răspuns strigătului de ajutor și au donat  sume consistente pentru a veni în sprijinul băiețelului.

De asemenea, firme, un secretar de stat,  oameni simpli, politicieni indiferent de culoarea politică ,  consilieri judeţeni  au întins o mână de ajutor.

 Împreună trebuie să ne mobilizăm şi să luptăm alături de  Alin.

 Mulţumim în numele familie  lui Alin Dumitru, tuturor celor care au întins o mână de ajutor.

În acest moment Alin  se află la Clinica Koç University Hospital din Istanbul, specializată în astfel de cazuri. Veniturile familiei sunt modeste și din acest motiv au nevoie de un sprijin financiar.

Cum ne poţi contacta

Sună la telefonul:  0723561618

Cum poţi ajuta

La ING a fost deschis un cont în lei, pe numele titularului Dumitru Costin Bogdan ( fratele  copilului):

– RO51INGB0000999906942574

Timp de un an , Alin a fost sub tratament puternic cu predninson și medrol, orice încercare de scădere a dozei de medicamente fiind soldată cu scaderea bruscă a numarului de trombocite.

În data de 3 august 2017 Alin a fost internat la Institutul Clinic Fundeni pentru ca tratamentul care îî era administrat nu mai era eficient nici în doză mare. Corpul lui ajunsese să fie plin de echimoze, semn clar al hemoragiei. Timp de aproape o lună băiatul a fost supus tratamentelor cu solu-medrol, imunoglobulină și ciclosporină. Din păcate organismul lui nu a răspuns la nici unul dintre acestea şi pe 28 august 2017, a ajuns la Clinica Koç University Hospital din Istanbul, specializată în astfel de cazuri.

 

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.