Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Excelența Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, a vizitat judeţul Dâmboviţa

Autor:

Data: 30 august 2017, 12:43

  •  
  •  
  •  

Excelența Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, a făcut o  vizită de lucru  în județul Dâmbovița.

Gazda vizitei a fost  CJ Dâmboviţa.  Pe tot parcursul vizitei,  Excelența Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii a fost însoţit de preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, vicepreşedinţii Claudia Gilia şi Alin Manole, ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu , primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan,deputaţii PSD, Carmen Holban, Oana Vlăducă şi Corneliu Ştefan, consilieri judeţeni şi alţi invitaţi de seamă.

Excelența Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, a fost însoţit de o delegaţie americană foarte importantă.  

În cadrul unei declaraţii de presă, preşedintele CJ, Alexandru Oprea a ţinut să mulţumească oaspeţilor pentru această vizită extrem de importantă pentru judeţul Dâmboviţa. Mai mult, oficialul judeţului a punctat faptul că are mare încredere că pe viitor se vor stabili relaţii foarte strânse între judeţul Dâmboviţa şi  de ce nu investitori americani.

Excelența Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, a punctat faptul că a fost primit cu mare căldură în judeţul Dâmboviţa şi totodată a rămas plăcut impresionat de marele potenţial  de dezvoltare dar şi turist al judeţului Dâmboviţa. Ambasadorul a mai spus că în perioada următoare va face o analiză amănunţită privind judeţul Dâmboviţa.

 Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu a spus că această vizită este un semnal puternic pentru judeţ. Mai mult, minstrul Adrian Ţuţuian  a spus că luna viitoare va face o vizită în America unde se va întâlnii cu omologul.

În Săla Unirii  a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a avut o întâlnire  cu Excelența Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii. Au participat primarii din judeţ, consilieri judeţeni, parlamentari şi nu îîn ultimul rând reprezentanţii Arhiepiscopiei  Târgovişte.

 La finalul declaraţiei de presă, nu au lipsit micile daruri pentru Excelența Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, din partea primarului municipiului Târgovişte şi a preşedintelelui CJ Dâmboviţa.

 La ieşirea din CJ Dâmboviţa,Excelența Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii,  a mers şi a saluta un grup de târgovişteni care au venit în Piaţa Tricolorului şi au afişat  steagul SUA.

Vizita a  continuat şi la o serie de obiective turistice din  Târgovişte şi judeţul Dâmboviţa.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.