Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Să-l ajutăm pe Alin să beneficieze de investigaţii  medicale în Turcia! Singura şansă a copilului este  Clinica Koç University Hospital din Istanbul

Autor:

Data: 29 august 2017, 11:05

  •  
  •  
  •  
  •  

Alin Dumitru este un băieţel de 13 ani, din comuna dâmboviţeană Brezoaele, care în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu PURPURA TROMBOCITOPENICĂ IDIOPATĂ CRONICĂ. Salvarea lui ar putea veni de la Clinica Koç University Hospital din Istanbul. Dar investigaţiile medicale se ridică la 4000 de euro, din care părinţii, prin bunăvoinţa altor oameni generoşi, au reuşit să  strângă o mică parte. Însă este  nevoie de încă câteva mii de euro pentru salvarea vieţii lui Alin! Alin şi Mama lui deja au ajuns marţi  de dimineaţă, 29 august 2017, în Istambul. Cu ajutorul oamenilor  cu suflet mare  s-au făcut luni, paşapoartele în regim de urgenţă şi s-au achiziţionat biletele de avion.

 Acum trebuie să  ne unim forţele şi să-l ajutăm pe Alin să beneficieze de investigaţiile necesare  oferite de Clinica Koç University Hospital din Istanbul.

Timp de un an , Alin a fost sub tratament puternic cu predninson și medrol, orice încercare de scădere a dozei de medicamente fiind soldata cu scaderea bruscă a numarului de trombocite.

În data de 3 august 2017 Alin a fost internat la Institutul Clinic Fundeni pentru ca tratamentul care îî era administrat nu mai era eficient nici în doză mare. Corpul lui ajunsese să fie plin de echimoze, semn clar al hemoragiei. Timp de aproape o lună băiatul a fost supus tratamentelor cu solu-medrol, imunoglobulină și ciclosporină. Din păcate organismul lui nu a răspuns la nici unul dintre acestea.

În acest moment starea lui Alin se înrăutățește pe zi ce trece și din acest motiv s-a luat hotărârea ca el să fie consultat la Clinica Koç University Hospital din Istanbul, specializată în astfel de cazuri. Veniturile familiei sunt modeste și din acest motiv au nevoie de un sprijin financiar.

Cum ne poţi contacta

Sună la telefonul:  0723561618

Cum poţi ajuta

La ING a fost deschis un cont în lei, pe numele titularului Dumitru Costin Bogdan ( fratele  copilului):

– RO51INGB0000999906942574

 Mulţumim  celor care  deja s-au mobilizat pentru a-l  ajuta pe Alin  în lupta cu boala.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.