Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu : Cer public  demisia conducerii Companiei de Apă, repet pentru management dezastruos

Autor:

Data: 29 august 2017, 13:27

  •  
  •  
  •  

Primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu  a cerut public demisia conducerii Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Edilul spune clar şi răspicat  că la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa   există un management dezastruos.

Nemulţumirile  edilului Marius Caraveţeanu sunt strict generate de faptul că de mai bine de un an a solicitat Companiei de Apă  să preia în admnistrare noul sistem de alimentare cu apă din oraşul Răcari, o investiţie la cheie, în valoare de  2 milioane de euro,  însă  Compania  tot amână acest lucru.

“Aş putea spune  fără reţineri că putem folosi acea sintagmă management defectuos. O pot spune fără să am cea mai mică ezitare că confruntăm cu un management defectuos, dezastuos la Compania de apă Târgovişte Dâmboviţa. Auzisem cu ceva vreme în urmă că  domnul director în afară de faptul  că ridica mâna prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa  şi  a asigurat o majoritate  ca să schimbe conducerea CJ Dâmboviţa,  nu are niciun merit. La acea vreme credeam că mă înşel dar  viaţa a dovedit  că cei care spuneau acest lucru au avut dreptate.

Concret, în oraşul Răcari, în iunie 2016,  a fost pus în funcţiune sistemul de alimentare cu apă  în lungime de aproape 30 de km, cu o valoare de 2 milioane de euro . Din acel moment am pornit demersurile, cei drept verbal  la început  cu Compania de Apă. Am solicitat  preluarea de către Compania de Apă a sistemului de alimentare… Am fost rugat să amânăm  acest demers şi    a trecut un an şi ceva, şi după reluarea demersurilor chiar şi scrise, primesc o notă  în care sunt rugat să obţin vreo şase avize de la instituţiile statului.  Avize care sunt utile însă mă miră de ce îmi  spune  după un an. Această  Companie s-a obişnuit să ceară şi să ofere mai puţin… Acum îi  înţeleg şi pe colegii de la Găeşti, Voineşti şi chiar Târgovişte…”, a afirmat  primarul Marius  Caraveţeanu .

 Edilul Marius Caraveţeanu nu a ezitat să ceară public demisia conducerii Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa.

“Pentru toate acestea şi nu numai, în calitate de primar al oraşului Răcari, cer public  demisia conducerii Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, repet pentru management dezastruos…” a mai spus edilul Marius Caraveţeanu.

Mai mult, edilul Marius Caraveţeanu a spus că acum întelege şi nemulţumirea administraţiilor de la Găeşti, Voineşti şi chiar Târgovişte.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.